Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUN 20 //

TABSY A SOLARKA

Polecane posty

Gość SUN 20 //

HEJ CZY MOZNA CHODZIC NA SOLARKE JAK SIE BIERZE TABSY ANTYKONCEPCYJNE?? I CZY MOZNA DOSC CZESTO ?? TAK RAZ NA TYDZIEN ??

Gość SUN 20 //
nie powoduje to zadnych przebarwien skorych ?? wie ktos ??

Gość omg...
ja biorę i chodzę, ale max 10 min tygodniowo - niczego nie powodują pewnie przy większych ilościach "opalania" mogą wywoływać przebarwienia, w końcu barwnika jest więcej ogólnie - mi nic się nie przebarwia :)

ja tam nie wiem, wiem tylko ze ponoc na prawdziwym sloneczku nie mozna sie opalac bo wyskakuja plamy co do solarium nie wiem spytaj gina.

Gość omg...
na normalnym słonku też się opalałam i zadnych plam nie miałam (mam taką brzoskwiniową cerę, nie zupelnie bladą, może to dlatego)

Gość kasia_21
ja jak bralam to pytalam swojej lekarki i powiedziala mi ze u niektorych robia sie przebarwienia, wtedy trzeba zrezygnowac. Ale ja akurat chodzilam i nic mi nie bylo, potem nawet o tym nie myslalam. Najlepiej idz i przekonasz sie sama, jak to jest u ciebie

Gość czasami te przebarwienia
pokazuja sie dopiero po jakims czasie, tzn. teraz ich nie widac, a za jakis czas, po kolejnym solarium/opalaniu wyjda. wiec moze nie ma co ryzykowac?

Gość letni deszcz
dokłądnie , podobno dopiero po kilku latach moga wyjsc plamy , takrze ja bym uwazala. lekarz mi mówł ,ze wogóle na solarium lapiej nie chodzić w trakcie brania tabsów.