Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarlotka74

Jak udało sie wam zapomniec?

Polecane posty

Gość szarlotka74

..Mija prawie rok od naszego rozstania, a ja nie potrafie sie zwiazac z nikim innym... Zostawilam dla niego meza, bo czułam ze to "TO"..on tez tak mowil..jemu prawie 3 latach przeszło - nie jestem mała dziewczynka juz i potrafie rozpoznac co robi facet gdy ma dosc kobiety- ciegale krytykowanie, zawsze bylo cos nie tak, skonczyla sie czulosc... Rozstalismy sie 16 marca ( 2006) a od 18 marca wiem ze juz miał nową ( małe miasteczko, wszyscy sie znamy..) Jak twierdzil - wskoczyl w nowe zycie, bo tak miało byc lepiej dla niego i dla mnie...Z kims przeciez musial spedzac czas ( nadal go cytuje:/) .. JA rzucilam sie w prace, i niby randkowanie...ale nie pomaga:( Ja juz nie mam sily poznawac kogos od nowa..znowu sie uczyc ze lubi bialy chleb, ale pomidorow nie...Nie chce skonczyc sama, a jednoczesnie odrzucam wszytskich po kolei którzy sa zaintereswani... Jak mam wysjc z tego impasu?

nie ma na to leku, niektorzy wpadaja w dola, inni probuja sie leczyc u specjalisty, tak czy siak tak juz w zyciu bywa i leku na to nie ma. Jedyne co mozesz zrobic to przestac o nim myslec (wiem,ze jest trudno), bo widac, ze facet juz nie chce miec z Toba nic wspolnego, nie martw sie ja mialam gorzej-mi przeszlo dopiero po 3 latach... mam nadzieje,ze w Twoim przypadku potrwa to zdecydowanie krocej, pozdrawiam, 3maj sie cieplutko 🖐️

Każdy w którymś momencie życia ma takie traumy... i ja przeżyłam podobne sytuacje... powiem tak: tylko CZAS Cię wybawi - pamiętaj że życie to sinusoida... Pozdrawiam ciepło ********************

Gość szarlotka74
..ja juz nie mysle o nim, wiem ze to jest skonczone...ale martwi mnie moj stan psychiczny, bo WIEM ze powinnam cos zmienic, a nie mam sil. ..ale macie racje, pewnie czas..chociaz modle sie zeby nie bylo to 3 lata:(

Gość agaciorka
bylam z nim 4 lata i jak sie rozstalismy to nastepnego dnia wzielam wszystkie kumpele i pobieglam na impreze:) staralm sie wypelniac sobie czas wszystkim, czym sie dalo, poznawac duzo nowych osob, itd. Po 2 miesiacach umowilam sie znow na randke, potem bylo kilka kolejnych z potencjalnymi kandydatami, ale to nie bylo "to" :) po pol roku trafilam na faceta, z ktorym biore slub w sierpniu- gdy wspominam czasem mojego bylego to sama z siebie sie smieje, jak moglam byc z takim imbecylem :) zobaczysz, musisz dac sobie czas, ja po tych 3-4 miesiacach randkowania odpuscilam, zeby sie bardziej nie ranic i moj ksiaze zjawil sie niespodziewanie:) zobaczysz, Twoj tez sam sie zjawi, ale pamietaj, ni9c na sile i wszystko w odpowiednim czasie!

Gość kopytkowo
szrlotka 74, jestes? przezylam cos prawie identycznego jak ty, odezwij sie