Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie

Cytrusy w pierwszym trymestrze zakazane?!

Polecane posty

Gość co myślicie

Słyszalam gdzies, ze na poczatku ciazy nie wolno jesc cytrusow, bo dziecko moze miec jakas alergie. Niestety, ja nic o tym wczesniej nie wiedzialam i wrecz sie nimi zajadalam (bo tylko one mi smakowaly). A teraz drżę o zdrowie mojego dziecka (jestem w 4 miesiacu). Słyszalyscie cos podobnego?

Gość KTO CI TAKI9CH BZDUR NAGADAŁ

Ja też się zajadałam cytrusami bo uwazam że mają cenne witaminki i pierwsze słyszę żeby były zakazane. A zresztą nie wolno się tak przejmować. W ciąży prawie wszystko jest zakazane (cukier, ostre przyprawy, chodzenie przy ruchliwej drodze, stres) a niektórych rzeczy nie da się uniknąć

Gość co myślicie
To bylo chyba na dwojce, w porannym programie. Wypowiadala sie polożna Jeanette Kalyta. Ja nie ogladalam tego osobiscie, ale kolezanka mi to stresciła.

Gość co myślicie
Ania1706 ---> ja mam termin 2 dni pozniej :)

Gość kuń
zlejcie te rewelacje najlepiej; jakby tak słuchac tego wszystkiego, to by oszalał

Ja też jadłam i nic się nie stało. Ważne jest co jesz pod koniec ciąży. Polecam super książkę. Jest tam mnóstwo rad i przepisów dla kobiet w ciąży i mam karmiących. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.