Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buschi

lizanko----podnieca nas bardzo

Polecane posty

Gość buschi

Czasem nie chcę kochać się ze swoją panią. Wystarczy mi trochę pieszczot i doprowadzenie jej języczkiem do końca. I też czuję się zaspokojony. Ona lubi patrzec na to w lustrze-ja też. A chyba najbardziej lubię lizać ja od dołu lub od tyłu. Ona dostaje niesamowitych akcji. To fantastyczne umieć zaspokoić swoją kobietę.

to ci sie chwali ,że potrafisz zaspokoic swoją kobiete i że wam obydwojgu odpowiada to co robicie w alkowie . i 🌼

Gość buschi
a co ty masz z tym problem???

Gość filemonik
"Lizanko" jest super, tez czasami zaczynami i konczymy tylko i az na tym. Lubie patrzec, jak siedzi z rozlozonymi nogami i mokra cipeczka, caluje pieszcze jezyczkiem a ona przygryza wargi i lekko jeczy, mnie to rozwala, zabija!! Wtedy sam sie tez dotykam. Na poczatek lubie dokladnie ogladac (cipeczke), czuc jej zapach naturalny... mmm...wpychac gleboko jezyk i draznic łechtaczke jezykiem.... ajc!! az sie cieplo robi. pozdro

Gość teraz trroche smutno
też bym chciała usłyszeć takie coś od mojego partnera:(

Gość aaaaaaaaja
a ja poczuć

on mi tego nie mówi.....jest lizanko jednak nigdy nie usłyszałam ze to uwielbia i w ogole:(

widze ze masz pełen szacunek dla swojej dziewczyny skoro brzydzisz si.ę jej ciała..

Idealisto- wg mnie masz minus, bo przy Tobie kobieta nie lizana moze miec poczucie nizszosci.czy nie pomysli ze jest dla Ciebie zabawka?lub czy nie pomysli ze ja traktujesz jak dziwke?bo dziwek sie nie lize

Gość hjasdxc
upupup