Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fera

wlosy z okolic bikini

Polecane posty

Gość fera

chcialabym raz na zawsze pozbyc sie wlosów z okolic bikini, co polecacie?

Gość dddddddddd
laser

Gość marmolada pycha
a ile taka przyjemnosc kosztuje?

Gość dddddddddd
ok 400 za jeden zabieg, musiałabyś robić co 2,5 miesiąca, bo za pierwszym razem nie usuniesz wszystkich. prawdopodobnie od trzeciego razu płaci się połowę tej ceny, ale różnie jest w zakładach kosmetycznych. ja piszę o katowicach

Gość niepewna_17
siemka;D kto podpowie mi jak pozbyć sie owłosienia z okolic bikini ? czekam na odpowiedź :) pozdro :D

Gość no przecież masz odp.
powyżej :o Laser to usuwanie na stałe (choć to gruba przesada bo zabieg trzeba powtarzać profilaktycznie raz w roku bo włosy odrastają) Inne zabiegi to depilacja (woskiem, pastą cukrową, depilatorem), pianki, kremy do depilacji i zwykłe golenie. Żadnych innych cudów jeszcze nie wymyślono :(

Gość flusia
ja męczyłam się przez lata z woskami, plastrami, kremami, maszynkami do golenia, nawet pastę cukrową... I wiecie, strasznie tego zaluje:( tyle utopilam w tym pieniedzy ze az szkoda gadac... Ale zrobilam sobie w końcu depilacje laserową bo pomyslalam ze tak ta kasa co mialaby pojsc na woski lub pasty pojdzie na zabieg, a ja bede miec problem z owlosieniem z glowy. I wiecie co? Nie żałuję!!! Miałam już 3 zabiegi, powtarzane co 2 miesiące i widac kolosalną różnicę... Taki laser unieszkodliwia cebulki włósów na stałe. Fakt że trzeba wydać na to troche kasy ale w gruncie rzeczy inwestycja się opłaca :) A teraz mam do powtórzenia jeden zabieg i mam nadzieję ze na zawsze pozbede sie tych włosków :/ Pewnie bede musiala za jakis czas powtorzyc, ale naprawdę się opłacało. POLECAM!!

Gość niepewna_17
aha :) no wielkie dzięki za odpowiedź :P pozdro :D