Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika 22

diadem czy welon????

Polecane posty

Gość mika 22

co proponujecie diadem czy welon???? czy ładnie wyglada i jedno i drugie??? bo tak bym chciała???? doradzcie????

Musisz przymierzyć i zobaczyc jak bedziesz sie czuła:) Mi co prawda diadem nie za bardzo sie podoba, ale to jest Twoj slub wiec Tymasz spelnic swoje marzenia

Również miałam diademik i welon :) ślicznie to wyglądało. Polecam :)

Gość majkaqqqqqqqq
ja też miałam diadem i welon. wygląda to cudownie:) bardzo mi się podoba:) polecam

Gość danaaaaaaa
a ja będę mieć i diadem i welon już zreszta mierzylam je razem i wygląda piknie

Gość kwietniowy madziulek
ja tez i diadem i welon, podobny zestaw jak Basieńka Basieńko - wygladałas pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Basieńka..... normalnie sukienka super.....ty w niej jeszcze lepszy efekt...naprawde ślicznie:) a ja tez planuje welon i diadem

Gość do basienka
moim zdaniem troche przegielas diademl i welon zlatuje tandeta ale o gustach sie nie dyskutuje

Gość do basienka
no ale generalnie wszytko dobralas w tym samym stylu: tlo na fotogafii, sukienka z kropami na tiulu i diadem krolewne sniezke wole ogladac w disneylandzie a nie na slubach. jedyne co mi sie podoba to twoj welon. do autorki topiku: to woj slub i jesli dekoracje w w stylu kreskowek ci sie podbaja to prosze bardzo. diadem jest zarezerwowony dla ksiezniczek, ew arystokratek, sa to diademy - pamiatki rodzinne! a didadem z metaly ze szkielkami to zwykla tandeta i tyle. ale niestety u nas kroluje tandenty styl slubno - weselny i nie ma wiekszych szans na zmiane!

Gość Sussie__
zgadzam sie z przedmówczynia. Mi diadem kojarzy sie z tandeta . Wartosci praktycznie zadnej nie posiada. Ale wazne, zebys sie Ty dobrze czula i przyszłemu mezowi podobala , nam juz nie musisz ;) powodzenia

Gość kwietniowy madziulek
a ja bede miała diadem , a basieńska wygladała pięknie, kazda kobieta w dniu slubu chce wyglądac jak księzniczka, ja bede :classic_cool: a to ze diadem tandeta, mam to w d.... :P i tak bede go mieć:D

Nie przejmuj się innymi, ja też od dawna chciałam mieć diadem i go miałam... wszystkim sie podobało , a najważniejsze że ja czułam się wyjątkowo, tak jak sobie to wymarzyłam... niektórzy piszą ze o gustach się nie dyskutuje, ale jednak krytykować lubią... przyzwyczaiłam się do tego , bo na tym forum to normalne, nie ma topicu bez złośliwości

Basienka slicznie wygladałas tez mi sie podoba diadiem i tez go bede miała własnie chciałam takie uczesanie cos w tym stylu jak Ty :)

Gość do basienka i do kwietniowy ma
dziulek nie kazda kobieta w dniu slubu chce wygladac jak ksiezniczka sa takie, ktore chca wygladac jak panna mloda. moim zdaniem diadem i suknia a la ksiezniczka pasuje gdyz wesele dobywa sie w zamku clan impreza odbywa sie w konwecji " krolewsko ksiazecej" didademy pasuja tez prawdziwym ksiezniczkom i arystokratkom ale diadem na slubie w sali weselnej i prowincjonalnym kosciele w blokowisku lub w wiosce jest nie na miejscu i tyle azle to wtoj slub i twoj gust!

Gość deli24
mam do sprzedania i diadem i welon

basieńka wygladałaś tandetnie sory ale takie jest mojer zdanie zgadzam się z dziewczyną co wcześniej się wypowiadała że jedynie welon jest śliczny ale ta sukienka sory przegięcie

płakac nie będe z powodu twojej opinii, wszyscy którzy widzieli ją na żywo byli zachwyceni, poza tym dawno już jej nie mam, a od kupujących nie mogłam się odgonić... pozdrawiam szanowne krytykantki...

Welon zdecydowanie jest ładniejszy. Diadem to tak jak dla księżniczki. Mi się diademy nie podobają. Są kiczowate. :-( Ale to twój ślub. Idź w tym w czym będziesz się lepiej czuła

Gość deli24
169316244 to nr aukcji welonu, który sprzedaje na allegro

Gość slub-wesele
zdecydowanie welon ale podpiety od dołu a nie na czubku głowy.Diadem jakos tak kojarzy mi sie z kiczem:-) =========================== http://www.slub-wesele.pl/

Gość kasia 24
ja na swoim slubie miałam i welon i diadem do tego białą suknie w stylu proceski skrojoną na literkę A i wyglądałam może jak ksieżniczka, ale i tak się czułam - a czy nie o to chodzi w dzień ślubu ? jak chcesz by podesłać zdjecia to podaj maila

Gość kasia 24

Tez planuje welon i diadem. Welon dlugi i a diadem skromny. bedzie sie dobrze komponowal z suknia bo gorset jest bogato naszywany krysztalkami. Za to nie planuje zadnej bizuterii na szyje, bo to byloby juz troche zbyt wiele. Mam tylko jedno pytanie - czy podpinacie welon pod kokiem czy raczej na czubku glowy? Myslalam raczej o tym drugim, bo jestem niewysoka a to by mnie optycznie wyciagnelo a pozatym chcialabym welonem przykryc nagie ramiona. I jeszcze jedno - jako diadem moglby posluzyc ozdobiony krysztalkami grzebien do welonu. Czy po oczepinach bedziecie diademy dalej nosily? -takie male pytanko techniczne.

Gość gość
Do basienka mowili ze wygladalas pieknie bo co mieli powiedziec zes paskudna jak noc

mnie się ani diadem ani welon nie podoba, zdecydowałabym się na toczek, albo jakiś kwiat we włosach, albo po prostu rozpuszczone włosy...