Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka Agi

czy poduszka poporodowa daje efekty????

Polecane posty

Gość koleżanka Agi

tzn, czy faktycznie zmniejsza ból przy siedzeniu po porodzie ?? prosze o odpowiedzi.

Gość koobi
Podobno tak. Ja zamierza kupic sobie dmuchanie kółko do plywnia.

Dmuchane kółko rewelacja!! Mogłam usiąść na drugi dzień po porodzie. To bardzo ułatwia życie, możesz w normalnej pozycji zjeśc obiad, wypić herbatę i poczuć się jak człowiek ;) łatwiej tez karmić dzidzię. Potrzebne jest jakieś 2 tygodnie, wtedy mozna juz siadać na miękkim, a po 3 tyg. jest już luz. Tylko kupcie sobie to wcześniej , bo ja w sklepiku szpitalnym zapłąciłam 50zł :O za gumowe dmuchane kółko we frotkowym pokrowcu. Zdzierstwo! :(

hm...ja nie kupwałam kregu poporodowego za rada kolezanki za kafe Grzywy 😘🌻 podpowiedziala mi zebym wziela dodatkowy recznik i zwineła go w tzw.gniazdo - efekt taki sam i faktycznie dawało to ulge przy siedzeniu przez pierwsze dni :)

dokładnie ja też miałam własnej roboty do ręcznika wsadzony stary kocyk i zszyty :) swietne również do samochodu jak się wraca ze szpitala polecam :)

Tez bym na to nie \"wpadła\" kolezanka Grzywka mi podpowiedziała ,gdy tworzyłam liste dłuuuuuga lite ;) rzeczy potrzebnych do szpitala ;)🖐️

Jasne, że zmniejsza. Kobieta dużo lepiej czuje się dzięki tej poduszce. Bardzo polecam taki model. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość gość
ja też zakupiłam takie kółko...chociaż położna na szkole rodzenia odradzała mi twierdząc,że negatywnie wpływa ono na inne narządy wewnętrzne. Niestety nie umiała dokładnie wytłumaczyć na czym ten negatywny wpływ miałby polegać ale zapewniłam ją ,że przez ten krótki czas po porodzie moje inne narządy jakoś sobie poradzą bo wolę normalnie siedzieć ;-)