Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos ze mna nie /przeniesienie

co to jest?

Polecane posty

Gość cos ze mna nie /przeniesienie

[26.01] 01:25 cos ze mna nie tak co to jest ....? bywa tak ze przed okresem w lewym boku brzucha odczowam bol, delikatny, ale czuje jakby cos tam bylo ... macie tak czasami ? [26.01] 01:26 mhmmm... tak [26.01] 01:27 hellow Beauty tez tak mam, co to moze byc? [26.01] 01:28 cos ze mna nie tak kiedys mysłam ze wpadłam ... i moze od stresu ... no ale teraz i to juz mam od 3 dni a okresik dopiero za 5 moze dlatego ze tak duzo o tym mysle no ale dziwne uczucie;/ [26.01] 01:28 mhmmm... nic specjalnego nie wnikajcie to normalne [26.01] 01:29 hellow Beauty ale zawsze po lewej stronie? Ja jestem teraz w trakcie specjalistycznych badan, bo narobilam alarmu lekarzowi. Moze to torbiel? [26.01] 01:29 karaaaluch23 ojjjj dziewczynki... to nic strasznego tylko owulacja, znakze jajeczko sie uwalnia, ze wszystko jest w porzadku ja tez tak mialam ale sie skonczylo, odkad zaczelam brac tabsy pozdrowionka [26.01] 01:30 hellow Beauty ale to nie jest w srodku cyklu. Ja mam to tuz przed i tuz po okresie i ZAWSZE po lewej stronie. [26.01] 01:31 mhmmm... to chyba normalne że jajniki pobolewają przed okresem... [26.01] 01:31 mhmmm... ja też! ginekolog mówi że to normalne a;le jeżeli masz obawy to idź do lekarza my przez net nie wyczujemy co Ci dolega

Gość przenosze dalej
hellow Beauty czasem ponoc tez jest tak, ze jeden z jajnikow jest mniej ruchliwy, z trudem produkuje hormony i moze dawac wlasnie takie dziwne objawy. Tym sie pocieszam....Cieszmy sie, ze nie po prawej stronie, bo moglybysmy przeoczyc wyrostek i bylaby afera 01:36 ciaza pozamaciczna 01:37 nakrecona tu nadaje ta znalazł sie ktos kto straszy ciaza... gdyby tak bylo to byla bym mama juz z 3 razy ;d 01:42 hellow Beauty dzieki, ze chociaz przeniosles, bo to wazne dla paru osob 01:42 nakrecona tu nadaje a macie tak ze przed okresem apetyt wzrasta ..bo ja mam 01:43 hellow Beauty mi nie, ale mam 10 dniowe PMS Porażka!