Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANNA.

paznokcie

Polecane posty

Gość ANNA.

jak sie zakłada paznokcie zelowe prosze o opisanie w skrocie

Gość rozowa mamba
no wiec tak? najpierw je czyscisz, ryzowa szczota, tak, zeby sie starla cala plytka paznokcia. potem nakladasz gruba, naprawde gruba warstwe zelu, najlepiej Taft na kazda pogode, jesli nie masz moze byc Intensywne Nawilzanie Durexa. no i na to posypujesz utarta wczesniej plytke paznokcia, tak jak ser na pizze. masz dodatkowo efekt akryli - chropowata powierzchnia, a jak pomalujesz na ciemny kolor, bedzie widac wybroczyny, taki efekg mapy gor 3D. powodzenia, i uwazaj na sterylnosc pilnika.

Gość Paznokcie zelowe
sa bardzo nie odpowiednie dla dobrej kondycji paznokci. Psuja je szybko. Nie ma to jak piekne rozowe paznokcie swiadcza o zdrowiu. Wystarzczu ladnie bezbarwna odzywka i kredke biala pod paznokieci efekt cud miod. No ale jak chcesz sobie jakimis tipsami psuc paznokcie twoja sprawa

Gość dddddddddd
dziewczyno, nie każdy ma ładne paznokcie. ja stosowałam kupę odżywek i tabletek i nic, dalej się rozdwajały, więc mam żelowe paznokcie. więc nie odradzaj nikomu jak się nie znasz

Gość olka7111
Niestety żadna profesjonalistka nie udzieli Ci takich informacji, bo od tego są kursy, a jak zapytasz pseudoprofesjonalistki to wiadomo, że powie ci tak, że nic ci nie powie ;d