Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maydaylenka

przelozenie zaliczen na inny termin!!! pomozcie!!!

Polecane posty

Gość maydaylenka

hej! chodze do 2letniego studium,zaocznie,ostatni rok:) jutro i w niedziele mam zaliczenia na ktore nie moge sie pojawic z przyczyn osobistych!!! moge dzisiaj tam zadzwonic i powiedziec ze mnie nie bedzie?? tylko ze jeszcze 3.02 mnie tez nie ebdzie,nie chce podpascale naprawde niemoge sie pojawic!!! Jak mam to sekretarce albo dyrektorce powiedziec?? Musze zaznaczyc ze1 lub 2 osoby z mojej grpy jeszcze nie zaliczyly tamtego semestru sesji letniej a dalej chodza :0 powalone to wszystko

Gość maydaylenka
:(nikt mi nie doradzi??:(

Gość psłdomin
najlepiej moze osobiscie i wytlumacz pilnymi sprawamy - typu slub w rodzinie na drugim koncu poslki, albo cos :P - ale bedziesz mogla miec potem problemy z indywiduwalnym zaliczeniem i nie bedziesz mogla juz przekladac terminow

Gość mkmkm
Ja też myślę że najlepiej jak wcześniej pojawisz się osobiście u egzaminatora i wyjaśnisz sytuacje-i poprosisz o jakiś termin-jak zadzwonisz tylko do dziekanatu to będzie wygladać że się migasz i możesz mieć potem problemy...

Gość maydaylenka
dzieki za odp,tylko ze osobiscie dzisiaj nie moge bo zaraz wyjezdzam a pozatym nie wiem czy beda w szkole dzisiaj :(

Gość belinea monitro
to zostaje tylko lekarskie zwolnienie i liczenie na to ze dopuszcza do egzaminu :o

Gość tuyy
a czy ten wyjazd wypadl Ci nagle czy wiedzialas o nim npwczoraj albo we wtorek ?

Gość maydaylenka
dzisiaj sie dowiedzialam! sprawy rodzinne... za godzine stad spadam i waham sie czy zadzwonic czy cos kombinowac :(