Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka

sposób na żółte plamy pod pachami na białych bluzkach!!??

Polecane posty

Gość ciekawostka

macie jakieś sprawdzone sposoby?Każda biała rzecz którą założę po pewnym czasie ma brzydkie żółte plamy w okolicach pach;(myję się, używam antyperspirantów,golę pachy...a problem nie znika.Czy to zasługa mojego potu-może jest jakiś własnie specyficzny i plamy są nieuniknione?A może to "zasługa"antyperspirantów:(????Sama już niewiem.Próbuję wybielac ciuchy vanishem...niekiedy pomaga...ale ma może ktos jakieś inne sposoby???

Gość vicek
prać używając proszków do prania (broń Boże żelów) i suszyć na słońcu

Gość rozcieńczony amoniak

Gość pf
mi pomógł ACE ale to była stara bluzka i nie bałam się ryzykować :D

Gość gagugi
A czemu nie żelów? Ja używam żelu a nie proszku, nie używam za to antyperspirantów (nie toleruje ich) a żółtych plam nie mam.

ja sobie taką własnie bluzeczke ;) traktuje na te plamy Vanishem, to sobie tak z parę minut poleży, przecieram to w rękach, potem (piorę ręcznie) do proszku do prania też dodaje Vanisha, suszę i jest ;) generalnie robię tak z większoscią moich bialych bluzek po jakimś czasie tak sie dzieje - no i po Vanishu znika :)

aha, no i generalnie nie zniszyl mi on zadnej z tych bluzek:D i nie wiedzialam, ze to plamy z antyperspirantow :D

Gość to przez antyperspiranty
jeśli stosujesz te mleczne, w wersji bezalkoholowej, to niestety tak bedzie, miałam ten problem dopóki stosowałam herbine bezalkoholową - z tych mlecznych, nieprzezroczystych, teraz uzywam tych z alkoholem, przezroczystych i po plamach, nie robia się