Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melissssska

p r o b l e m m a m

Polecane posty

Gość melissssska

jestem masazystka..a moj facet robi mi dzika awanture wtedy kiedy musze isc do pracy...przeciez to jest chore. na kazdym kroku wrzeszczy na mnie cos mu nie pasuje ciagle ja jestem zla zrzuca na mnie wine...bylismy razem 3 lata zdradzil mnie...walczylam o niego bo go kochalam...wybaczylam zdarde lecz nie zapomnialam...po pol roku rozlaki nadal jestesmy razem...ale on sie zachowuje dosyc dziwnie...raz jest kochany...a jak juz pojawi sie jakis problem nieporozumienie to on nawrezeszczy na mnie rzuci wine na mnie ja sie poplacze a on ubiera sie i wychodzi...juz mu ostatnio wypomnialam,ze gdyby mnie kochal nigdy w zyciu nie nawygadywalby takich rzeczy...np to,ze ja sie nim brzydze...bo nie daje mu buzi nie przytulam sie co nie jest prawda!! to on sobie to uroil...ze nie sciagam przed nim majtek 2 razy dziennie,ze nie zdaje sobie sprawy jakie on ma potrzeby...wczoraj opowiedzial jakis dowcip i zrobil mi awanture na pol miasta ze ja sie z niego nie smieje!! rozumiecie? jest podlu bezczelny...pierdzi beka mnie takie rzeczy odrazaja...naprawde...nie wiem co o tym wsyztskim myslec naprawde...kiedys byl wrazliwy na moje lzy...(jestem delikatna kobieta i nie wstydze sie lez)a teraz kazda z nich go drazni...

Gość Do kibla z nim
i dwa razy spuścić wodę.