Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotkaaaaa11

chciałabym być bardziej towarzyska, wygadana ale nie wiem jak...

Polecane posty

Gość kotkaaaaa11

Tylko siedze sama w pokoju na stancji i nawet nie mam zadnej bliższej kolezanki:( Nawet nie wiem o czym rozmawiac z współlokarotami z mieszkania, więc nasze kontakty ograniczają sie tylko do "czesc" Smutno mi i chciałabym miec kogoś z kim mogłabym spędzic miło czas ale za bardzo sie wstydze i jestem niesmiała i chyba nigdy tego nie przezwycięze:(

Gość erthujikljbkjvfcdtfyguhijok
Lubisz siebie?

to bardzo ciezka praca - dlatego musisz miec silne oparcie sama w sobie

Gość na czescie juz nie
Ja bylam taka cipa jak ty !!! Całymi dniami siedziala bym w akademiku i sie uczylam ... Byłam niesmiala :D Teraz jest inaczej ... Odkd jestem w akademiku zmienilam sie nie dopoznania ... z dyskoteki trudno mnie zabrac ... a w barach przesiadywalabym godzinami :P

Gość tamma
wiesz, żeby zaraz się tak rozwinąć jak przedmówczyni to może niekoniecznie. Ale po prostu zamiast od razu biec do swojego pokoiku, wystarczy zagaić o wszystkim i o niczym, o d* Maryni, o pogodzie, o egzaminach. Najtrudniejszy pierwszy krok, jak się przełamiesz, to zobaczysz, że ludzie po prostu zwyczajnie gadają i w ten sposób się poznają :) Powodzenia!

czyli stalo sie cos niedobrego, bo takim zachowaniem chcesz udowodnic swiatu i sobie, ze jestes taka super a w podswiadomosci nadal jest ttaka cipa. Bardzo latwo sie zgubic, jak przedmowczyni. Zycie nie polega na wiecznym siedzeniu w barze, piciu i zabawie, olewackim sposobie bycia. Tak zachowuja sie ludzie zagubieni. Wiec, czy lubisz siebie?

Gość kotkaaaaa11
nie wiem czy lubie, chciałabym być ładniejsza, mieć lepsze ciuchy zeby chłopak mi powiedział ze ładnie wyglądam:( a tak to nawet o komplementy musze żebrać:(

Gość na czescie juz nie
No ja właśnie tak zaczynałam :) Teraz jestem normalna ... uczę się bardzo dobrze (mam stypendium) ... Matko ile życia straciłam, siedząć sama w domu (zawsze byłam samotna) :(

Gość kotkaaaaa11
wydaje mi sie ze nikt mnnie nie potrzebuje, wiec nie chce sie narzucac i komus głowy zawracac

Gość na czescie juz nie
Boże ale wy jestescie glupie ... to ze przesiaduje w barach i chodze na dyskoteki jest Waszym zdaniem równoznaczne z upijeniem się i puszczaniem ... stereotypy :(

ladniejsza, to znaczy jaka? Lepsze ciuhy? Powiem ci, ze wszystko zalezy od tego, jak bedziesz myslec o sobie - tak beda myslec inni o tobie. Prosta rzecz: wstajesz rano i CODZIENNIE mowisz sobie: jestem super, jestem fajna, jestem ladna, kazdy cieszy sie, ze mna moze pogadac. Usmiechnij sie i rzymaj ta mine do konca dnia. Przez pierwszy tydzien nie oczekuj cudow, ale w drugim zobaczysz ile ludzi do ciebie sie usmiecha. Zagadac - wystarczy zagadac. Wystarczy sie cieplo odezwac z usmiechem na twarzy: heej, jak poszlo na egzaminie? ..... ktos odpowie, ty cos dorzucisz - i juz jest rozmowa.

to nie sa stereotypy, ja poprostu widze sposob pisania :) niestety, ale psychologia wychodzi nawet w literach. Bylas cipa, nadal jestes zagubiona. Twoj wpis krzyczal: JA JUZ KURWA CIPA NIE JESTEM KURWA NO a tak krzycza tylko ludzie zaguieni, ktorzy sami nie wierza w swoje "nawrocenie" ;)

Gość tamma
nie krytykujmy siebie, nie kłóćmy się, ok? do kotki11: wiesz, po prostu lekko tak zwykle o coś zapytam, co mogłoby interesować nas obydwoje, albo rzucę jakiś comment o czymś ciekawym co się teraz dzieje. To nie musi być zaraz niesłychanie długa głęboka dyskusja nad sensem zycia, tylko mały krok w kierunku drugiej osoby, bez narzucania się, bez zobowiązań. Pomyśl o tym, że każdy z reguły lubi niezobowiązująco pogadać, a przy okazji nawiązujesz kontakt z drugim człowiekiem. Nie chodzi o to, żeby być towarzyską do bólu, strzelać śmiechem i rozśmieszać innych, być gwiazdą socjometryczną i balangować, nawiązywać głębokie przyjaźnie z wieloma ludźmi. Chodzi o zwyczajny spokojny międzyludzki kontakt bez zahamowań, bez wielkich oczekiwań. Szansa wzajemnego poznania się, wymienienia ciekawych uwag.

Gość na poczatek powiedz
dziewczynom cos milego , pochwal np ich ubranie, urodę,jakies powiedzenieczy zachowanie, poczuja sie z toba bardziej zaprzyjaznione i bedzie łatwiej

Gość golnij sobie jednego

Gość gość
Jakim cudem takie beznadziejne p***y mają chłopaków