Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkobiettka

przyciąganie nieudaczników

Polecane posty

Gość kkobiettka

odechciało mi się w końcu wszystkiego, bo przyciągałam nieudaczników i nieszczęśników, którzy się na mnie opierali a sami nie uważali, ze coś powinni ofiarować. Od jakiegoś czasu znow odcięłam się od kontakotw towarzyskich zajęłam się pracą. I tak naprawdę mam jedno pytanie 9nie chcę tu ględzić i marudzić, więc napisze od razu w czym rzecz): czy ja kiedyś przestanę mieć uraz do rodu męskiego? Bo tak mnie sobą zmęczyli ci faceci, ze mam ich dość.Powinnam rozgladac się juz za partnerem zyciowym, ale mam dość facetów i nie chcę kontaktów z nimi, chyba, ze kumpelskie.

Gość boysuper ktosiu
nie bój żaby, będzie cool - tu 99%lasek ma ten problem;)🖐️

;/ Tak my mamy ten sam problem 99% facetow dostaje w spadku takie pokrzywione co trafialy na typy rozne a pozniej patrza na swiat przez pryzmaty ;/

Gość boysuper ktosiu
a Ty SZU, juz znalezłeś te kobietę cóżeś tu szukał tyle czasu???

Nie teraz szukam wariatek ... zbiore w jedno miejsce i pozbawie wszystkie zycia dla dobra ogolu :P

Gość boysuper ktosiu
hehe...nawet przez internet ich przyciągasz widze .....:P

Gość kkobiettka
aha i powiem wam tez, ze nie lubię takich kolesi co się wyglupiają i śmieją jak glupi do sera to mowilam ja kobietka:classic_cool:

Gość kkobiettka
dajcie spokój żartami. Podszywaczu - pewnie w jakimś sensie masz rację,, ale nie do końca .

To przestań pokazywać jaka z Ciebie silna kobieta tylko bądź słabiutką kobietką oczekującą wsparcia od mężczyzny :classic_cool: bo takie silne właśnie takich nieudaczników przyciągają.Dyć to cena emancypacji i równouprawnienia :D

Gość kkobiettka
dzięki za poradę :classic_cool: na pewno skorzystam :classic_cool:

Wyręczę trochę autora i powiem,że np: - nie wymieniać samej koła w samochodzie, - udawać,że załatwienie czegoś w urzędzie budzi przerażenie, - wpaść w panikę jak uszczelka w kranie puści, - zaprogramowanie wideo to czarna magia, - naprawa jakiegokolwiek sprzętu to czarna magia, - wbicie gwoździa stanowi problem, - pojechanie z samochodem na przegląd to problem, wymieniać dalej ? :classic_cool:

kobiety takie rzeczy robia same, bo slysza \'zaraz\' i mija pol roku, albo \'musisz mi takimi pierdolami glowe zawracac, nie mozesz tego sama zalatwic?\' albo \'a co to ja na wszystkim powinienem sie znac?\' i dlatego za takie rzeczy biora sie same albo same wolaja specjalistow.