Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primaverka

Co sądzicie o wózkach Quinny?

Polecane posty

Gość justaaaaaaaaaaaa
no nie wiem jak wytlumaczyc ten material napewno nie jest taki sliski jak dresy:P jest fajny wody nie wchlania

Gość justaaaaaaaaaaaa
a chcialam sie zapytac do kiedy starczy specorowka buzz bo wydaje sie strasznie mala

dzieki, tak myslalam, ze na allegro podaja wymiary zewnetrzne, stary myk. Faktycznie nieduza. pozdrawiam

Gość mamadokwadratu
Parę słów ad wózka quinny.. Jestem mamą dwójki dzieci-córka miała zwykły wózek-praktyczny ale bardzo duży i ciężki więc dla syna postanowiliśmy kupić inny, taki, który jest lekki i mieści się do małego bagażnika i jeszcze można w ramę wpiąć fotelik. Wszustko super.. junior urodzil się z wagą 4,5kg i baardzo szybko wyrósł z gondolki, której nota bene nie znosił. Gondolki nie dość, że są płytkie, profilowane to jeszcze chyba dla dzieci o przeciętnej masie urodzeniowej 2,5kg. Szybko przesiedliśmy się do spacerówki. Kolejny problem-siedzenie pod kątem. Junior chce wszystko widzieć i mając 9 miesięcy wózek mu nie odpowiada bo albo musi patrzeć na niebo albo na szczyty budynków. Tyle, że plecy są odciążone. Kolejnym krokiem więc było przesadzenie go do zwykłej spacerówki-parasolki-w której plecy regulowane są wielostopniowo aż do leżenia. I takim właśnie wózkiem teraz jeździmy. Kosztował niewiele i też się wszędzie mieści.

Gość Grzmot
Te wózki są ciężkie (wersja głęboka waży ponad 16kg), oparcie spacerówki nie prostuje się całkowicie, gondola jest minimalna no i jest to wózek 3-kołowy, takie trzeba po prostu lubić.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci