Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania ze wzgorza

czy wypada?

Polecane posty

Gość ania ze wzgorza

moj facet ma duza rodzine i nie chce wszystkich zapraszac bo zbancze:) czy wypada zaprosic tylko babcie dziadkow, rodzicow, swiadkow.i nikogo wiecej ze zadnej ze strony

Gość aris_84
to wasz ślub, to wy decydujecie kogo chcecie zaprosić, nikt nie powiedzial ze ślub musi sie skladać ze 100 osób, jeżeli masz ochote zaprosić tylko parę osób to zrób to i nie przejmuj sie gadaniem pozostalych ze tak nie mozna, że nie wypada. to wasze swieto i wy sobie wybieracie kompanów do zabawy

Gość no to rodzinna obraza
gwarantowana. Skąpcy, kredyt brać, niech rodzice spłacaja przez 5 lat, a co.

Gość jesli nie masz kasy to zrob
tak jak mowisz ... ja bym do tej listy dopisal jeszcze rodzenstwo - w koncu to najblizsza rodzina ...

Gość hihih
ja robilam przyjecie dla najblizszej rodziny iwyszlo mnie 200 osob...

Gość hihih
zero kredytow tylko ze slub przesunelismy o rok.... wesele nam sie zwrocilo.. zabawa przednia...

Gość ania ze wzgorza
nie mam rodzenstwa:) moge wyprawic slub ale dla mnie to strata pieniedzy wole sobie kupic lepsze auto.A slub na pokaz mnie nie bawi chociaz rodzina bedzie zawiedziona bo od dawna kazdy czeka na moj slub bo jestesm jedynaczka i zawsze bylo mowione ze na moim slubie bedzie sie dzialo:)

My zrobiliśmy w ten właśnie sposób. Nie robiliśmy wesela, gdyż chcieliśmy te pieniądze które wydalibyśmy na urządzenie imprezy przeznaczyć na kupno mieszkania. Na ślub zaprosiliśmy rodziców, dziadków, rodzeństwo, chrzesnych i świadków. Razem było 20 osób z nami.

Ja rownież mam ogromną rodzinę, moj mąż malą a chcielismy zeby było mniej więcej tyle samo osob z każdej strony. On zaprosił wszystkich, a ja niestety musiałam się ograniczyć do 2 osob z każdej rodziny, od chrzestnych 4 os. i tak wyszło koło 40 osob. Na szczęście rodzina sie nie poobrażała( z małymi wyjątkami, ale to akurat takie osoby które zawsze się do czegos przyczepią) I zauważłam że juz kilka kuzynek zastosowało tą samą metodę. Mam jeszcze 2 siostry, więc ci którzy nie byli u mnie na weselu pojdą do nich.

Moj kuzyn zrobil tak: przyszedl do kazdego ze swojej rodziny, przedstawil swoja narzeczona i przeprosil wyjasniajac ze pieniadze na wesele wola przeznaczyc na dziecko, ktore ma sie urodzic oraz na powiekszenie mieszkania. A ze rodzine mamy naprawde spora to nikt nie mial do niego o to najmniejszych pretensji