Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frauhouse

Nocne zmazy.

Polecane posty

Gość frutkoza
mniami mniami

Gość bfce
e tam 15 lat to szkoda komentowac bo traci sie dziecinstwo. DZieci tylko i wylacznie po ukonczeniu przynajmniej 20 roku życia.

jakis mlodzik sie napala -> no pewnie ze tez bywa:P Ale nie wszyscy sa nieodpowiedzialni. Ja np nie zamierzam jeszcze uprawiac seksu noo...

Gość bfce
ktos kto ma dzieci przed 20 rokiem zycia niestety przegrał je :)

Gość jakis mlodzik sie napala
no tak... zobaczymy

bfce----> po czesci sie zgadzam ale co jesli ktos ma dzieci w wieku 20 lat bo chcial je miec? swiadomie i dobrowolnie wybral takie zycie?

Gość bfce
najczesciej kobiety zachodza w ciaze miedz 24 -30 rokiem zycia w Polsce.Wczesciej czy pozniej to niezbyt ciekawa sprawa

a jesli ktos zajdzie w ciaze w wieku 23 lat to oznacza ze przegral zycie... zastanow sie... to jest nasz wybor kiedy chcemy miec dziecko a nie kiedy wypada... ja np. mam zamiar miec w wieku 30lat i co?? przegralam zycie?

Dobra, ja spadam. Musze sie troche pouczyc... Wkoncu mam te 15 lat:P Wiec musze sie uczyc... A przydaloby sie zdac... Wystawianie ocen za tydzien, a ja mam 5 zagrozen... Tiaa, bo wczesniej sie nie chcialo:P Narka.

Gość bfce
``jakis mlodzik sie napala -> no pewnie ze tez bywa Ale nie wszyscy sa nieodpowiedzialni. Ja np nie zamierzam jeszcze uprawiac seksu noo...`` przecietnie kobiety traca dziewictwo w wieku 18-21 lat.

cz ty cale swoje zycie prowadzisz wg statystyki? wspolczuje

Gość bfce
``ja np. mam zamiar miec w wieku 30lat i co?? przegralam zycie?`` tak

Gość bfce
``a jesli ktos zajdzie w ciaze w wieku 23 lat to oznacza ze przegral zycie... zastanow sie... to jest nasz wybor kiedy chcemy miec dziecko a nie kiedy wypada... ja np. mam zamiar miec w wieku 30lat i co?? przegralam zycie?`` przegrałas :) .Jezeli natomiast w wieku 30 lat zdecydujesz sie na 2 dziecko to sytuacja jest inna .Chodzi o pierwsze. Czytaj uwaznie .Ktos kto ma dziecko przed 20 przegrał zycie. 23 lata . oznacza niezbyt ciekawa sprawe ,ale nie przegrane zycie /

i w dodatku ignorujesz moje pytania...

oj czlowieczku... jak ty niewiele o zyciu wiesz... pewne ty tez masz albo 15 lat albo 50.... ehhh... spadam bo szkoda slow

Gość bfce
``cz ty cale swoje zycie prowadzisz wg statystyki? wspolczuje`` statystycznie 23.4 % ludzi swoje zycie podporzadkowuje statystyce. JA jestem w tej grupie

Gość bfce
``cz ty cale swoje zycie prowadzisz wg statystyki? wspolczuje`` nie ale to jest srednia.SA tacy ktorzy robia to wczesniej majac np 17 lat lub pozniej 22 lata. 18-21 to srednia krajowa. Gdzie o tym czytałem

a ja w tej drugiej grupie bo w dupie mam to co robi ktos inny i w jakim czasie... statystycznie stosunek trwa 11minut... tez dluzej sie nie kochasz bo w statystyce jest inczej? kochasz sie trzymajac stoper w reku?

Gość bfce
miało być 93 ,4 % sorry za pomyłke

Gość bfce
``a ja w tej drugiej grupie bo w dupie mam to co robi ktos inny i w jakim czasie... statystycznie stosunek trwa 11minut... tez dluzej sie nie kochasz bo w statystyce jest inczej? kochasz sie trzymajac stoper w reku?`` statystycznie stosunek nie trwa 11 minut .:)

trwa:D ja tak gdzies czytalam:) a jesli sie myle to mnie uswiadom:P i wybacz ze zyje w niewiedzy... kolejny raz przegralam zycie

Gość bfce
``a ja w tej drugiej grupie bo w dupie mam to co robi ktos inny i w jakim czasie... statystycznie stosunek trwa 11minut... tez dluzej sie nie kochasz bo w statystyce jest inczej? kochasz sie trzymajac stoper w reku?`` to zalezy jaki seks. Klasyczny? Troche odstaje od normy (2 minuty w plusie). A stoper trzyma partnerka.

Gość straszny ma nos
kurcze.... to jestes ponizej sredniej krajowej... i co? przegrales zycie niestety....lacze sie w bolu

Gość bfce
``statystycznie stosunek nie trwa 11 minut .`` ale to jest zły przyklad .to jest mediana wiec nie mozna tego brac pod uwage.

Gość straszny ma nos
jak to nie?:P skoro przyznales ze zyjesz podporzakowujac sie danym statystycznym to teraz nie odwracaj kota ogonem... nie ma wyjatkow

Gość bfce
``to zalezy jaki seks. Klasyczny? Troche odstaje od normy (2 minuty w plusie). A stoper trzyma partnerka.`` podszyw moj ostaje od normy.Stosunkow nie mozna brac do statystyki bo nie maja wplywu na całe zycie pomysl zanim cos napiszesz.

wlasnie, widze ze sie wycofujesz... ojj...:P

alez stosunki maja wplyw na cale zycie.. i to ogromny... chyba ze znow masz inny poglad gdyz w statystyce jest inaczej

Gość bfce
``Stosunkow nie mozna brac do statystyki bo nie maja wplywu na całe zycie pomysl zanim cos napiszesz.`` jak nie moga, jak moga? Trzeba sie trzymac statystyki, zeby nie uprawiac seksu zbyt dlugo, bo zabraknie czasu na inne czynnosci.