Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie jedna dziewczynka

Co wg Was oznacza pojecie FACETA NIEUDACZNIKA ?

Polecane posty

Gość Taka sobie jedna dziewczynka

dla mnie nieudacznik to facet w wieku powyzej 26 lat, mieszkajacy z rodzicami, wiecznie narzekajacy ze pracy nie ma, a kwalifikacji nie chce podnosic, nie jest zaradny, pracuje w malo ambitnym miejscu, nie potrafi gotowac, jest bardzo delikatny i boi sie ryzyka, a kobiety ktore chca faceta zaradnego nazywa materialistkami takie sa moje przemyslenia a co Wy na to ?

Gość Jot 33
Nieudacznik = pracuje w mało ambitnym miejscu i jest delikatny. Wszystko jasne, wobec tego idź sobie poszukać jakiegoś ambitnego dresiarza.

Gość Gizzelle ta od nous sommes..
nie zgadzam sie To nazwa złosliwa uzywana przez kobiety, które maja w głowe wbite, ze to facet piwnien byc na wysokim stanowisku i zarabiac na nie jak zarabia 1500 to nieudacznik? przestanccie dla materailistki owszem, ale nie dla kobiety kochającej nie ma takiego słowa jak nieudacznik Bo kazdego dnia mozna cos zrobic, zaczac itp:)

Gość essshhhh
nieudacznik - facet ktory zatrzymal sie w rozwoju na pewnym poziomie:) to facet ktory ciagle narzeka ze nie ma wystarczajaco duzo a nie robi nic zeby to zmienic, facet ktory nie potrafi zrobic nic w swoim zyciu poza ogladaniem telewizji. Ale to jest subiektywne bardzo, ja na przyklad mam duze wymagania ale juz ktos inny moze miec mniejsze - wszystko zalezy od subiektywnego podejscia. Gizzelle - jak napisalam wyzej, subiektywna opoinia:) jesli ja zarabiam blisko 5000 a on 1200 to jest dla mnie nieudacznikiem, o nie potrfai zaczac zarabiac wiecej - i nie mow ze ktos jest materialista lub nie jest, jesli ktos nie potrafi zarobic to znaczy ze jest niezaradny zcyiowo - i nie ma tu nic do rzeczy czy ja zarabiam czy nie. takim samym nieudacznikiem jest dla mnie facet ktory ma dwie lewe rece, albo siedzi z nosem w ksiazkach i jak ma wymienic kolo to siada i placze.tak samo gosc ktory bedac ze mna na wakacjach za granica nie potrafi po angielsku zamowic herbaty - po prostu, pewien poziom trzeba prezentowac; oczywiscie punkt widzenia zalezy od punktu siedzienia, jesli facet umie mniej niz ja i gorzej sobie radzi niz ja - jest dla mnie niemeski

Gość Gizzelle ta od nous sommes..
mylisz pojęcia zaradny zyciowo czyli pomysłowy np zespuł sie zamek sam go wie jak naprawic robisz remotn on ma pomysł jak zakryc grzjenik:) albo farbujesz włosy, masz cos na czole. Osoba zardna poleci po cyrtyne!!! Ma pomysły, nie boi sie szukac itp I zaradnosc zyciowa nie ma nic wspolnego z zarabiainiem kasy powiem ci, ze ci z kasą, a znałam takich na studiach jak latałam o sympozjach i seminaraich. Miałam blizej. To nie byli zaradni, małopomysłowi... tacy nieintersujacy...

Gość essshhhh
ja napisalam, ze zaradny DLA MNIE to facet, ktory umie sobie poradzic w zyciu i jest inetligentny. A tacy zazwyczaj sa po studiach. Oczywiscie ze znam facetow ktorzy lataja na sympozja a w domu wode potrafi aprzypoalic,ale znam rowniez takich ktorzy sa zlota rączka i wiedza jak zakryc grzejnik a nie widza kto byl ostatnim królem polski - oba te przypadki uwazam za nieudacznikow, tylko ze na innych plaszczyznach. I nie mow ze tacy faceci nie istnieja - ja jestem z takim ktory umie drzwi naprawic i potrafi ze mna na temat tybetu pogadac,poza tym umie swietnie jezdzic na nartach i po prostu mi imponuje - zarowno wiedza jak i zaradnoscia. Fakt faktem ze czekalam na niego bardzo dlugo, ale to jest kwestia wyboru - brac co popadnie bo nam lata leca i anuz si elepszy nie trafi czy czekac cierpliwie ale poprzeczki nie opuszczac.Ja wybralam te druga opcje - ryzykowalam samotnoscia , wiem, ale kto nie ryzykuje ten nie ma:) kazdy ma jakies tam swoje wyznaczniki i poglady,moim jest przedewszystkim to zeby moj facet ni ebyl glupszy ode mnie i zeby nie byl tak zwana dupa wolowa, to znaczy jesli sie go zostawi na 4 dni samego to zginie w brudzie i smrodzie; uwazam ze zarowno mezczyzna jak i kobieta to jednostki autonomiczne, ktore powinny swietnie egzystowac samemu a w parze wspolgrac i tyle

Gość _enter__
Najgorsze, ze wypowiadaja sie tu kobiety z BMI wiekszym niz dwukrotna przecietna dlugosc meskiego

Gość taka jak wy
ja tez jestem baleronikiem slodkim i uwazam ze te chlopy to nieudaczniki jakies... ja siedze w domu cioagle i mam czas na nauke wszystkich krolow bo mnie nikt nie zaprasza do lokalu ani nigdzie laczmy sie udaczniczki :)

Gość to tak jak byś zapytała
czym jest szaleństwo i gdzie są jego granice...są pojęcia gdzie kryteria granic wytycza się samemu...

Gość NAśLADOWCA BMI
Facet nieudacznik = facet z kobietą, której BMI jest większe niż jego rozmiar buta

Gość essshhhh
taka jak wy - czyzbys byl z tego gatunku co uwazaja ze jesli ktos ma wiedze to jest nieatrakcyjnym kujonem w okularach jak denka od sloiczka?:D wlasnie dlatego ludzie dziela sie na wartswy spoleczne:) w pewnych kregach wypada wiedziec kto byl ostatnim kroelm polski a w pewnych wypada wiedziec ile ziola trzeba ywpalic zeby zostac ziomalem:D ech...do ktorego kregu sie nalezy to juz kwestia wyboru, wieku pewnie rowniez:) pozdrawiam i uciekam:)

Gość taka jak wy
w pewnych kregach wypada umiec czytac :) ze zrozumieniem

Gość hiehie
gizela - mądrze kobito prawisz!!! esh czy jak Ci tam - również mądrze prawisz:) taka ja wy - za duże skróty myślowe robisz, można to było opatrznie zrozumieć A w ogóle to zajebisty dzionek mamy i na spacerek chodźmy zamiast o pierdołach dysktuować!! :D a ja się muszę mojego kochania spytać czy jestem nieudaczniczką życiową:) bo że On jest to wiadomo, ale kocham Go i cóż począć!!!! przynajmniej gotować świetnie umie....

Gość hiehie
taka sobie jedna - a dlaczego akurat 26 lat?!:) tak mi sie jeszcze przypomniało....!

nieudacznik to taki, ktory zamiast cos robic to ciagle narzeka, ze nie ma pracy, ze nie moze zapisac sie na silownie, ze pada snieg, ze swieci slonce i winny jest caly swiat tylko nie on sam. do tego siedzi z zalozonymi rekami i czeka az ktos poda mu gotowe. a jak juz nawet ktos poda to i tak odmawia bo ... wstawic jeden z powyzszych powodow. nieudacznik to taki, ktory ciagle narzeka ale nic nie chce zmienic. ot i tyle. nawet jesli malo zarabia teraz to przeciez moze podniesc kwalifikacje, zmienic zawod i moze zarabiac wiecej.

Gość A jak się ma
29 lat. podstawówke, w zyciu nie pracowało, jest sie na utrzymaniu żony i teściowej, to jest sie nieudacznikiem czy facetem, ktory umie sie ustawić w zyciu ?

Gość jan bak
a ja jestem za rownouprawnieniem. jak sie ktorejs nie podoba cos to niech sobie zmieni.

Gość Klaaauuudiaaaa
Nieudacznik: - pije - pali - zarabia mniej niz 2500 zl - ma mniej niz 180 cm - lysieje - nosi okulary - wazy mniej niz 80 lub wiecej niz 100 - nie ma samochodu - jest prawiczkiem - jest rudy lub blondyn - ma czlonka mniejszego niz 18cm - jest niesmialy

Gość Klaaauuudiaaaa
Rozkosz mogą mi dać tylko 30 cm kutasy Inne łatwo wypadają z mojej piczki

Gość godzinnaaaa
Klaaauuudiaaaa zgadzam sie z Toba. Te cechy maja wlasnie nieudacznicy.

Gość qwertyuiio
Jakby na świecie nie miało być takich "nieudaczników" o jakich piszecie to pewnie zostało by 500 milionów A moze mniej

Proponuję opracować pojęcie NIEUDACZNICY :P Oczywiście żadna z Was się nie zakwalifikuje :D

Nieudacznica: - pije - pali - zarabia mniej niż 2000 zł - ma mniej niż 155 cm wzrostu, więcej niż 185, waży w innym przedziale niż 45 i 65 kg - nie ma samochodu - jest dziewicą alba miała więcej niż 4 partnerów - ma biust mniejszy niż C lub większy niż D - jest niesmiala

Gość gość
Zupelnie jak tomek kepka, Kepol na wszystkim dziadowal i byl wrednym gosciem. Za to jezor mu latal niesamowicie , co to nie on, az zexsral sie z pieniedzy.... bo ich nie mial

Gość gość
Ale jestescie glupie . Szkoda czasu na was

Gość gość
a łysy może być, czy też be? bo inteligentny nie moze być owłosiony ;-)

Gość miloosny
nie obrażaj mojej inteligencji,nie ma facetów nieudaczników,są tylko niezadbani.

Gość gość
Nieudacznik to osoba, która dużo wymaga od życia, a nie robi nic aby podnieść swój status społeczny i materialny. Nieudacznicy dużo narzekają i czekają aż to o czym marzą samo im z nieba spadnie, albo ktoś im to da... pojęcie nieudacznictwa dotyczy obu płci. Nieudacznicą może być np. stara, brzydka, gruba i biedna kobieta, marząca o bogatym i przystojnym facecie, który będzie ją traktował jak księżniczkę i zapewni jej byt.

Gość gość
Czyli jak będziesz już stara i pewnie gruba i brzydka na emeryturze to jesteś wtedy nieudacznicą :D