Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel_81

Mozecie mi polecic jakas fajna restauracje w Wawie ?

Polecane posty

Szukam czegoś klimatycznego dla mniej więcej 10 osob - godz. raczej wczesnopopołudniowa ok.14 . Chodzi o obiad + jakiś deser , kieliszek wina itp.. Raczej dla niepalących . Interesuje mnie głównie centrum lub Mokotów no i przystępne ceny :) Czy możecie coś polecić (z przykładowymi srednimi cenami za obiad)? dzieki :) ps. osobom polecającym kfc, mcd, czy pizze hut - dziekuję za rady ;)

Gość świetna knajpka
w Mariocie na samym dole:)

Gość może i tak...
nie wiem jak w Wawie ale w kilku innych miastach jest sieć restauracji spinx, super jedzenie przystepne ceny, ok 20 zł za danie no i fajna atmosferka.

Gość może i tak...
dokładnie SPHINX ,

Gość dfhdhfdh
hektor na świetokrzyskiej. dobry obiad zjesz za 20 zlotych

czy w Mariocie sa \"przystepne\" ceny ? wydaje mi sie ze tak srednio ...na samym dole jest chyba pub Champion - jesli o to chodzi, to odpada . Chodzi mi o restauracje ..., nie pub, i w dodatku zawsze zadymiony ;) Sfinx jest ze tak powiem w ostatecznosci. Minusem jest to ze nie mozna robic rezerwacji (a przynajmniej kiedys tak bylo) . A dla 10 os. moze im zabraknac miejsca - chcemy razem usiasc :) Ale dzieki :)

Gość a ja Ci tyle poleciłam
w praktycznych informacjach, oj.

Gość świetna knajpka
to jest chińska restauracja, jest tania naprawdę i świetny wystrój. sama sie zdziwisz:)

tak w Mariocie na dole \" Wook\" to jest restauracja chińska ceny przystępne, dobre jedzienie, fajny klimat i miła obsługa ;)

na jednym ze zlotów kafeteryjnych spedzilismy tam ładne kilka godzin i było naprawde sympatycznie :)

dzieki , przejade sie w weekend i w tygodniu na \"rekonesans\" :) i dzieki za inormacje w \"praktycznych informacjach\" :)

Gość świetna knajpka
Kakti

buhahahahhahahahah no co :P czarnemu zawsze predzej sie wierzy :P a chyba było miło no nie ???? :D:P naprawde mnie juz nie ma 🖐️

weszlam na strone tej restauracji \"wook\" i tak srednio mi sie podoba szczerze mowiac.... ;) ale dzieki za dobre checi :)

a ona nie jest chyba dla niepalących ,nie ? Jedna osoba bedzie w ciazy i nie moze byc dymu...

nie moge sobie przypomniec nazwy restauracji na Pulawskiej po prawej stronie jak sie jedzie do centrum.... na b ?