Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa25x

czy my do siebie pasujemy?

Polecane posty

Gość ewa25x

witam.mam 25 lat.od miesiaca spotykam sie z chlopakiem ktory mi sie bardzo podoba, ja jemu podobno tez przynajmniej tak mowi.problem w tym ze jestesmy od siebie calkowicie rozni pod kazdym wzgledem.ja jestem typowym lwem on natomiast typowa waga.mozna by rzec ze dzieli nas wszystko.nie jestem pewna czy ciagniecie tego zwiazku ma sens.czy jest tu ktos moze kto byl/jest w podobnej sytuacji.prosze o rade

Gość Nie macie szans
Typowy lew jest przeznaczony WYLACZNIE nietypowemu BARANOWI :P

Gość ewa25x
no to podtrzymalisie/lyscie mnie na duhu. do wrozki nie pojde bo nie wierze ze to co powie jest prawda a podajac znaki zodiaku mialam na mysli tylko to zeby pokazac jak rozni jestesmy pod wzgledem charakteru

Gość ewa25x
no to podtrzymalisie/lyscie mnie na duchu. do wrozki nie pojde bo nie wierze ze ktos moze przepowiedziec przyszlosc a podajac znaki zodiaku mialam na mysli tylko to zeby pokazac jak rozni jestesmy pod wzgledem charakteru i mialam nadzieje na powazne odpowiedzi

Gość malusia86
uważam że nie powinnaś się tym martwić, ja ze swoim chłopakiem jestem ponad dwa lata a też nie jesteśmy zbyt podobni, każdy człowiek różni się od człowieka i nie wierze w to że ktoś znalazł odpowiednio dopasowaną drugą połówkę... A może zastanów się nad stwierdzeniem że może właśnie cudowne jest to że jesteście tacy różni od siebie i to przyciąga:)

no napewno jak tak bedziemy mysle c no to nigdy nie bedziemy szczesliwi . zycie jest za krotkie zyby sie nad tym zastanawiac . sprobuj moze sie uda i bedziesz szczesliwa ajak nie rto przeciez nic sie nie stanie.pozdrawiam