Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baltazarowka

wszystko na pokaz

Polecane posty

Gość baltazarowka

mamy pieniadze dzieki ciezkiej pracy. tymczasem po naszym miasteczku chodza ploty, ze ja pracuje jako prostytutka, a moj maz to złodzien z mafii ( chyba nikt nie dziwi sie, czemu wyjechalismy z tamtej dziury), a to tylko dlatego ,ze mnie mama wychowała sama i sasiadeczki i ich wiejskie córcie nie moga przezyc ,ze sie wykształciłam i do tego stoje mocno na własnych nogach. ślub cywilny wzielismy w krakowie, sami, z rodzicami i swiadkami, cichutko skromniutko rodzinnie ale koscielny to juz zrobilismy juz czysto na pokaz ( moze dlatego, ze jestem srednio wierzaca) suknia z trenem za 13tys, 6 dziewczynek niosło welon, cały wiejski kosciół ubrany pieknie, 6 limuzyn dla najwazniejszych gosci itp. jedyne co było nasze, to przysiega złozona bez mikrofonu..tylko ja, maz i cudowny ksiadz :)

Gość krzewicielka
to tak w celach informacyjnych czy wypływa z tego jakaś nauka ?

Gość baltazarowka
nie :) morału nie ma:) czysta informacja

Gość baltazarowka
skoro cie to huj obchodzi to po co czytasz? zazdrosc? a owszem ze wsi jestem i sie nie wstydze :)

Gość krzewicielka
ok , to przyjmuję do wiadomosci :classic_cool:

Gość baltazarowka
tak szybko? widze, ze trafił swój na swego :)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
to forum schodzi na psy juz totalnie i bardzo dobrze ze zrobilas na pokaz skoro sama tego chcialas to czemu nie najwwazniejsze ze sie kochacie i tyle zycze szczescia ja robilam weele nie tak drogie bo mnie nie stac ale wszystko bylo jak chcialam i bylo wspaniale wszystko sie udalo rodzina chwalila i wogole 3 moje kolezanki nie powiedzialy nic i tylko jakies aluzje byly co chwile a ja glupia sie martwilam potem mi to przyjaciolka wytlumaczyla powiedziala ze bylo po prostu pieknie i ze nie mialay co powiedziec bo byly zazdrosne ze tak nam wszystko wyszlo ze tk sie kochamy ijestesmy tak niesamowicie szczesliwi nie ma sie co przejmowac inymi cieszmysie tym co mamy jeszcze raz duzo szczescia

Gość baltazarowka
za to twój nick jest bardzo elegancki i swiatowy