Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transportowa

Jakie motto? Czy są tu osoby kreatwyne? pomysłowe?

Polecane posty

Gość transportowa

Potrzebuję motto odnośnie firmy transportowej. Typu "Twoja przesyłka w naszych rękach..." Moze jakies propozycje ? z góry dziekuje.

Gość N.a.d.z.i.e.j.a.
zawsze ci zostaje

Gość Pluskwa w kropki
"Dojedziemy i na koniec świata" albo "Dzisiaj masz ochotę na truskawki z Peru, dzisiaj Ci je przywieziemy" :D:D:D a na co Ci to hasło?

Gość transportowa
Pluskwa w kropki--> potrzebne to pracy mgr. ;) Dziekuje za Twoje propozycje :D !!! Dam pozniej znac które hasło wygrało :D Narazie czekam na wiecej propzycji.

\"Nieważne, gdzie. Ważne, jak...\" (choć \"jak\" można zamienić na \"z kim\" - na jedno wyjdzie, ale z kim uważam na lepsze - ach, te dwuznaczności :p) \"Daj nam 3 sekundy: gdzie, kiedy i do kogo.\"

Gość transportowa
hellishbloodystorm--> Wielkie dzięki! za odzew. Pierwsze motto no no ...będzie na pewno brane pod uwage :D

Gość transportowa
hellishbloodystorm-->chcę motto! zadnej kampanii

Gość transportowa
Jeszcze jakies pomysły ??? :) Mam czas do wieczora aby wybrać konkretny.

Gość a może...c
"Komu w droge temu czas"

Gość z nami zawsze na czas

zawsze przed czasem- slogan profesjonalny bo tylko my traktujemy przesylki jak jajka -slogan jajcarski teraz (my) bo juz minal czas golebi kurierskich- slogan rustykalny my wiemy ze czas to pieniadz- slogan ekonomiczny

Gość transportowa
Rewelacja!

Gość _enter__
ale masz konkretna firme kurierska typu dhl masterlink stolica raben itp czy tak ogolnie??? np nasi kurierzy juz do ciebie jada/ o szybkosci: kurier mowi :cieple buleczki prosto z .../tu odlegle miasto/ slogan: u nas nawet buleczki sa swieze z nami buleczki nie zdarza wystygnac jestesmy szybcy jak strus pedziwiatr kiepskie ale jakos weny nie mam :P

Gość a beda jakies nagrody

Gość a ja chce wiedziec kto wygral

Gość ganaaaaafa
Wiesz panna, jak ty masz z tego pracę robić, to moze ustalmy, że to nie jest "motto" i nie "odnośnie", tylko to jest slogan reklamowy i kogo czego firmy transportowej. Swoją drogą firma transportowa to mi się kojarzy z rutynowym transportem partii produktów z mniejsca a do mniejsca be, a cała reszta o której tu mowa bardziej pasuje do fimy kurierskiej. No ale ty chyba sama wiesz, o czym piszesz. Tak przynajmniej mi się wydaje.

Gość transportowa
ganaaaaaafa--> to dobrze Ci sie wydaje. Ja wiem o czym pisze ale nie bede wnikliwie przedstawiala tego na forum. Fakt moze zle nazwałam to "mottem" ale jakos każdy zaorienotwał sie o co mi chodzi! Wygrała :hellishbloodystorm!!! Jeden z jej sloganów będzie widaniał w mojej pracy :D .Dziękuje! Wszytkim gratuluje pomysłowosci ( bowiecej bylo ciekawych)i chęci podzielenia sie tym ! :)