Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfg

laski jaka wg was jest idealna waga do wzrostu 170 cm ?piszcie koch

Polecane posty

Gość gość
DO WZROSTU 170 to ok 55 kg Ja mam 56 wprawdzie nieduże piersi miseczka b, w talii 65, w biodrach 91, w udzie 49, łydka chyba 38 ?? tydzień temu mierzyłam się w różnych miejscach jak zamawiałam ciuchy przez internet :p

Gość elo melo
A ja mam 170..ważę ok. 68 kg. Chętnie schudłabym parę kilo ale tak naprawdę nie muszę, mam płaski brzuch, zgrabne nogi i dobrze wyglądam i dobrze się w swoim ciele czuję. Ćwiczę, jeżdżę konno, pływam, aktywnie spędzam czas, staram się dobrze odżywiać. Powiem wam szczerze, że waga nie liczy się praktycznie wgl. Jeżeli ćwiczycie to przybywają wam mięśnie a mięśnie ważą. Nie chciałabym wyglądać chudo i ważyć 57kg przy takim wzroście..cieszę się z tego, że ważę tyle a moje ciało jest zdrowe i wysportowane.

Gość gość
ja waże 35 kilo

Gość gość
Hmmm... Jako, że jestem już ładnie po czterdziestce dodam coś od siebie, bo sądzę, że łatwo zapędzić się w dążeniu do jakiejś tam wymarzonej wagi. Presja w mediach i w środowisku młodzieżowym, a nawet dziecięcym, żeby być szczupłym jest ogromna. Przykra sprawa, że w wielu przypadkach dziewczyny zamiast zadbać o zdrowie fizyczne, psychiczne i duchowe, o radość życia i zdrowie na przyszłość traci czas i zdrowie na pogoń za tak zgubną wizją: szczupła=szczęśliwa. Ja również często zapędzam się w tę pogoń. Ale już niejako poznałam swoje możliwości i potrzeby. Stary przelicznik wagi mówił, że od swojego wzrostu należy odjąć 100. Wtedy ważyłabym 67kg. Tylko raz w życiu zbliżyłam się do tej wagi. I czułam się okropnie. Nosiłam rozmiar 44 a może i większy. Zdecydowałam, żeby powrócić do wagi z przed lat czyli 59kg. Wtedy wyglądałam ok i czułam się wspaniale. Więcej energii, więcej ruchu, fajne ciuszki 38 a czasem 36. Natomiast kiedy schudłam podczas choroby do 55kg, wyglądałam jak szkieletor. I zdecydowanie wolę te 59 czy 60 ale z dobrą kondycją, rozciągniętym ciałem, wypielęgnowaną, zadbaną skórą i ładna cerą. Nie wolno pozwolić aby odchudzanie było jedyną formą dbania o ciało. Warto zdrowo jeść, ruszać się, wysypiać ale i mieć w życiu miejsce na swoje potrzeby psychiczne, samorozwój oraz kontakty z innymi ludźmi.

Gość gość
No ja mam 170 i waze 52 kg to zależy od tego jak ty o to dbasz

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.

Gość gość
170cm, 47kg, 85 w biuście, 58 talia, 85 biodra. Obym nigdy nie przytyła nawet kg. Trenuje od 12 lat, więc mam pięknie wyrzeźbione mięśnie, mnóstwo siły (z niejednym facetem wygrywam w siłowaniu na rękę!), idealne zdrowie. Więc nie wiem jak można mówić, że przy takim wzroście 60kg jest okej... To jest przerażające:O

Gość gość
bierzcie się za siebie, bo same grubasy dookoła. kobieta nie powinna ważyć więcej niż 50kg!

Gość gość
56 do 59 kg

Gość gość345
Ja mam 172cm wzrostu i waże 48 kg

Gość gość
A ja ważę 68 kg przy wzroście 170 cm i nie wyobrażam sobie ważyć 48 kg. Uprawiam sporty siłowe - mam prawie same mięśnie i kładę nie jednego faceta. Więc wybaczcie,ale kładę was jedną ręką.

Gość Kamcia29
mam 29 lat i waże ok 55kg przy wzroście 170cm..dla mnie to jakaś masakra..może dlatego że kiedyś ważyłam 100kg i cały czas widze siebie z tymi wszystkimi zwałąmi tłuszczu..chciałabym ważyć 50kg ale kiedy jest już blisko to jest nagle bumm i znów powrót do 55-56kg..POMOCY!!!!!