Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżek

Wróżek prawdę Ci powie.

Polecane posty

Gość Wróżek
Mikołaj istnieje, niestety. Justas masz kłopoty z facetem.

Gość Upupupupupupupupupup

Gość no i co wróżku

Gość KK161
powiedz mi cos o mnie

Gość ach jo
aaaaalooooooooooooo

Powody dla których Wróżek rzekomo znikł, były głęboko wynaturzone i niewyjaśnione. *Agula85* --> będziesz miała faceta i nawet kochanka. Twój mąż Cię do tego zmusi, byś skakała na boki. Pracę bedziesz miała zadowalającą. Justas --> wróżenie wymaga skupienia KK161 -->Jesteś facetem :O enamorada -->całą prawdę i tylko prawdę. ale musisz być dostępna. tu chodzi o kontakt duchowy, za pomocą którego mogę przewidzieć Twoja przyszłość.

Wrożek, a Ty mi co powiesz??? chyba nie musze sie przedstawiac :D przeciez i tak wiesz wszystko :D

Gość hehe he
Wlasnie myslalam o pojsciu do wrozki... Moze wrozek ja wyreczy? :) Poprosze.

Gość winda
Wróżek ?? a co to takiego :p faceci są pozbawieni intuicji ;)

Gość eeeeetam
wróżek, ja Ci też powiem prawdę. w dodatku nie zakładając "konkurencyjnego" tematu :classic_cool:

Gość blądyna
kcem, wróżek prosze cie o prawde i tyko prawde

pasiasta biedrona --> wkrótce stracisz swoje paski, ktoś Cię prawdopodobnie pobije. Przyjedzie po Ciebie karetka, ale nie dojedziecie do szpitala, bo wpadniecie w śnieżną zaspę. Ale nie taki diabeł straszy. Pewnien przystojny lekarz bedzie Cie reanimował i będziesz jak nowonarodzona. Ktoś Ci kupi fajny prezent. Lecz Ty oddasz go swojej mamie, bo będziesz już miała tą rzecz. Zaczniesz rozkoszować się w kaszankach:) Poczujesz pociąg do papierosów. Kefirek--> tak wiem, jesteś transwestyta. Trzymasz sztame z \"nieznajomym\". Ale nie martw się, wyleczycie się oboje. Twoje włosy nabiorą blasku i wyrazistości po nowym szamponie \"od cebulki, aż po szczypior\", Kupisz sobie psa. Buldoga. Wkrótce się zakochasz. Romantyczna kolacja przy świecach. Oczywiście Ty zapłacisz, ponieważ wygrasz w LOTTO. winda--> wróżek to taka odmiana przewidywarki rzeczy jeszcze niedokonanych. blądyna --> stworzysz najgenialniejszy, najśmieszniejszy, odlotowy, superowy, bombowy i wogóle najbardziej zajebisty dowcip o blondynkach jaki kiedykolwiek usłyszała ludzkość. Otrzymasz za to wejściówki do wszystkich teatrów na świecie oraz słownik ortograficzny. znajdziesz w trawie czterolistną koniczynę. jesteś zdolną dziewczyną i osiągniesz wielkie sukcesy. będziesz miała 4 magistry, 5 dziekanatów oraz 8 doktoratów. Bedziesz znała 9 języków obcych. poznasz pięknego hiszpana. :):):):):):):):) whisper --> Twoją pasją stanie się skakanie na bungie. Z mostu. Tylko Ty zaczniesz preferowac skakanie bez linki. dnia 26.03.2010roku wyjdziesz za mąż. drugi raz. Dostaniesz zestaw talerzy od swojego ex na urodziny. Bedziesz miała 3 dzieci z pierwszego miotu.potem 13 wnuków. 1 chłopak i 12 dziewczynek. Twoja cera będzie nieskazitelnie gładka i miękka jak pupa niemowlaka. Polecisz na Korsykę. hehe he --> pod wpływem wibracji ze świata zewnętrznego, będziesz miała niekontrolowane napady śmiechu. Stracisz cnotę z seryjnym gwałcicielem. Ale dostaniesz za to odszkodowanie za owy czyn w wysokości 200.000 zł. Wyjedziesz na CYPr, gdzie będziesz wiodła szczęśliwe zycie z przystojnym Ukraincem. Wygrasz najnowszego Microsofta do swojego komputera.

Gość blądyna
ciekawe gdzie ja te obce języki będę miał :P

enamorada--> ponieważ Twoja dusza jest zapancerzowana i ciężko do konca przewidzieć do się stanie. Ale powoli ją rozgryzam. Wypatrzyłem, ze jesteś dojrzałą kobietą, masz równo pod sufitem, stylowa babka. Czasami masz niedociągnięcia natury psychicznej, ale potrafisz nad nimi zapanować... hmmmmmmm....... przyłoz rękę do ekranu, przekazesz mi swoją energię. będę mógł lepeiej przewidzieć Twoją przyszłość. pasiasta biedrona --> proszę bardzo blądyna --> w głowie, tylko i wyłącznie

Gość Esperancaa
Czy bedę z R.? czy on wrescie powie, ze cenna i nietypowa to ja? a nie jakas dzivka, czy inna itp bedziemy w koncu jak ludzie? zakochani razme?:)

Gość paulula
ja tez chce znac przyszlosc :)) heh

morelandia --> wyjdziesz za stolarza i hydraulika jednocześnie. Ty zaś będziesz hodowała pod folią przyprawy. konkretnie marychę. Ktoś Cię wsypie. Pójdziesz do pudła. Twój luby Cię \"uwolni\". da łapówę. znajdziesz na ulicy złote jajko. od tej pory staniesz się myśliwą i bedziesz polowała na kaczki. Przez przypadek postrzelisz prezydenta. Ktoś Ci kupi najnowsze BMW. Wygrasz konkurs czytelniczy. Esperancaa --> Rafał, Romuald, Robert, Roman, Rajmund, czy Ryszard? Tego wróżek nie wie. Ale wiedz jedno, nie nie będziesz z nim. On Cię zdradza. Od samego początku. Uważa Cię za zabawkę i dziwkę jak napisałaś.zakochasz się za to z wzajemnościa w kryminaliście. bedziecie razem wiedli spokojne i złodziejskie zycie.