Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-monika-

kto pomoze z suwaczkim...?

Polecane posty

chcialabym miec suwaczek ,ale nie slubny tylko taki ile jestesmy para...niesety kompetnie sie nie znam na kompach jesli choidzi o takie skomplikowane rzeczy,nie wiem jak to zrobic...//moj partner nie moze w tej chwilei mo pomoc,mimo,ze ona wlasnie jest obcykany z kompami,bo ma sesje i nie ma chwili wytchnienia...pomoze wiec ktos.../dobre duszyczki moge liczyc...?

ja nie chce miec go dla chwalenia sie czy cos,tylko po to zeby wlasnie mi odmierzal czas z moim partnerem,tzn ile juz jestemy razem...naprawde zalezy mi...kto pomoze ....?

Gość są same ślubne
albo z wiekiem dziecka. Ewentualnie odliczanie DO daty ślubu.

Zaznacz sobie linijkę. U dołu masz cyferki, którymi mozesz przegladc rozne rodzaje linijek. Napisz czy juz

Belleteyn_ -->slicznie dziekuje:)nie moglam wczesnije wejsc na forum:(mam nadzieje,ze sie polapie i zrobie teraz:)

kombinowalam,ale nic...nie wiem czemu nic mi nie wychodzi...zapytam w praso...moze ktos mi to zrobic...?bardzo prosze...

Gość POMOZCIE...PROSZE...

Gość POMOZCIE...PROSZE...

jak sie juz zdecydujesz klikasz \"next\" i przechodzisz do wyboru wskaźnika wybierasz tak samo jak linijke i kilkasz next

juz jestem:)dzieki sliczne:)chce taki gdzie napis bedzie mozna samemu zrobic.i nie slubne tylko poprostu taki ile para jestemy...

pojawia ci sie okno wyboru daty przy \"Event date\" wpisujesz datę wydarzenia w opcji \"Event\" opis wydarzenia (np. poznaie się, itp.) U dołu musisz ustawić swoją strefę czasową (am to przed poludniem, pm po poludniu). Jak juz to zrobisz klapiesz w next

no wlasnie i w tym momencie pojawia sie problem jak daje ostatnie next i daja mi jakies kody czy cos...

A kto MI pomoze z serduszkiem w stopce??? probuje juz wszystkiego i nie wychodzi ;( pomozcie please...chce serduszko w stopce ;( ❤️

Ale na tym forum wystarczy ci miec link, który zaczyna się na http: .... a kończy na ... .png. Reszte możesz wykasować. Wiesz jak go umieścić w stopce?