Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolllaaa

Jak zbywacie facetów?????????????????

Polecane posty

Gość lolllaaa
W każdym razie jeśli już próbował róznych gestów, ona wie o co chodzi...to czasem nagły brak tego co było też potrafi cos uświadomić, że jednak to było dla nas ważne.

Gość Zdruzgotany
\\\Raczej nie narzucam sie... \Gdybym to jej powiedział to nie za bardzo do mnie pasuje - bo wyszłoby, ze jestem nieskromny... anie o to chodzi. \\Gdyby ktoś z nasego otoczenia jej to powiedział to pewnie też nie byłoby dobre- bo nie rozpowiadam o tym co jest pomiędzy nami na prawo i lewo. \No chyba, że mój przyjaciel - ale on też nie jest wtajemniczany - \Ona wie, ze to mój przyjaciel...

Gość Zdruzgotany
\Aniu - widujemy się weekendowo bo tryb tygodniowy nie pozwala cześciej...a mieszkamy od siebie o jakieś km. \\Teraz proponujac spotkanie \

Gość jenga
jakie jej imię

Gość Zdruzgotany
miało byc 30km... stać mnie na to żeby znaleźć choćby minut i przyjechać na te minut w środku tygodnia a \Ona teraz w weekend nie moze, za tydzień nie wie co będzie robiła - nie chce tutajpisać bo cieżko mi to pisać i wychodzi na prostackie a takie nie jest...

Gość Zdruzgotany
\Dlaczego podawać mam imię- jak widzisz, ze podałem wcześniej trochę info to teraz \Jej imię\?? \za dużo dla mnie znaczy, żebym podawał \Jej imię\ tu bez \Jej zgody

Gość jenga
współczuję,

Gość Zdruzgotany
jakie to ma znaczenie imię.. jest nas wiele ... przeceż nie znamysię.. a w a strologię nie wierze \:-\

Gość jenga
więc będziesz czekała, aż Ci na cokolwiek pozwoli?

Gość Zdruzgotany
\Jenga - mógłbym prosić jaśniej\?? - bo nie wiem czy pora czy też wrazenia dnia nie pozwalają mi odczytywać głębi tego co masz mi do prtzekazania a jest to dla mnie ciekawe - jak zresztą kazda inna rozsądna wypowiedź na forum

Gość Zdruzgotany
nie, nie.. źle mniezrozumiałąś... mi nie chodzi o jakieś czekanie i czy ktoś mi na coiś pozwoli...

Gość Zdruzgotany
tylko po co mam podawać \imię\??

Gość lolllaaa
Więc jeśli nic jeszcze wyraźnie nie jest określone, to bądź blisko niej :). Przypominaj się. Nie wiesz czy ona jest sama ,a może z kimś się spotyka? Ja miałam podobnie, też niektóre spotkania "zbywałam" troszkę. Więc może nadal się staraj. Bardzo chciałabym cos konstruktywnego ci poradzić, ale jak sam widzisz, ja też biję sie z róznymi myślami.

Gość jenga
chodzi mi o to, że pewne rzeczy się czuje, czasami tak bardzo, że człowiek nie potrafi sobie poradzić z własnym zachowaniem, pytałam tylko czy będziesz cierpliwy, mimo iż to cie tak wypala, teraz nie może, w następny wekend nie wie co będzie robić, daj propozycję na nast, wekend

Gość jenga
nie musisz dodawać, przepraszam ....... nie myśl juz o tym

Gość lolllaaa
W moim przypadku to była na początku znajomość tylko - dosyc długa. Bylismy kolegą i koleżanką. Moze przypadek a może nie sprawił, że on zaprosił mnie...i może bym odmówiła, ale zgodziłam sie z nim pójsć i tak to się zaczęło. Wczesniej nie przypuszczałam, że łączyłyby nas takei relacje, ale stało się. Więc może wszystko jest jeszcze możliwe u ciebie.

Gość lolllaaa
Wczesniej jak pamiętam, też wspominał ,ze może skoczylibyśmy na piwko ;) - ale odmawiałam.

Gość lolllaaa
Pozdrawiam Cię Rafał.

Gość Zdruzgotany
Lolllaaa - dziękuję za wszystkie te słowa. t\ak - czekałem, czekam i będę nadal czekał bo jest dla mnie wyjątkowea i \Ona oo tym wie... nie wiem tylko na ile jeszcze starczymi sił. \Ze spotkaniami - wcześniej się spotykała - teraz tak jakoś ...

Gość zdruzgotany to dla ciebie
Tylko ciebie mam to miło że tak jest ktoś nie mógł być już sam do swego celu biegł. Nie rozstaniemy się to najpiękniejsza z prawd więc uwierz sercu gdy ci daje znak Jeszcze raz pozwolił los dwojgu ludziom spotkać się łaskawy los to prawo dał. Znaleźć się, zrozumieć się, miał sto innych dla nas szans lecz dał największą, ufał nam łaskawy los, szczęśliwy los szczęśliwy los Lubię dłonie twe i uśmiech, i twój wzrok, i co czujesz wiem, i tak mnie wzrusza to. Jest tyle ciepła w nas i dobre chwile są a serca nasze powtarzają wciąż: Jeszcze raz pozwolił los dwojgu ludziom spotkać się łaskawy los to prawo dał. Znaleźć się, zrozumieć się, miał sto innych dla nas szans lecz dał największą, ufał nam łaskawy los, szczęśliwy los szczęśliwy los Anna Jantar - "Pozwolił nam los

Gość jenga
oby szczęśliwy był......................

Gość jenga
tylko nie warjuj

Gość Zdruzgotany
|Piękne słowa - nie znałem przyznam szczerze a repertuaru \A. \Jantar trochę się już nasłuchałem... \Czy mogę ofiarować \Jej ten utwór\??

Gość Zdruzgotany
\Bardzo dziękuję | \Trochę lepiej będzie się zasypiało - mam nadzieję \:-\

Gość zdruzgotany to dla ciebie
powodzenia życzę Tobie i Jej A co do utworu prosze bardzo nie jet mój

Gość jenga
tak czy siak będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!

Gość Zdruzgotany
jeszcze raz bardzo bardzo \WAM dziękuję ||||||||||||||

Gość jenga
ja też Ci dziękuję, przejżałam na oczy, ale niestety chyba jest juz za późno

Gość hehe fajny temat
dziewczyno nie dawaj szansy i głupich nadziei, z czasem będzie coraz trudniej, ty bedziesz miała coraz wieksze wyrzuty sumienia i trudno bedzie wybrnąć z sytuacji.A pomyślałaś że czs działa też na niekorzyść? On sie do ciebie przyzwyczai i co?