Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALE JAJACAAA

DZIEWCZYNY KTÓRE CHCA MIEC GRUBSZE ŁYDKI OSIAGNEŁAM CUD W TYM ZAKRESIE!

Polecane posty

Gość ALE JAJACAAA

tak sie ciesze ze szok bo wiem teraaz jedno ze nie myle sie napewno i nie mam zepsutego metra tylko to systematycznosc sprawila ze moje łydki zgrubnely w ciagu zaledwie miesiąca codziennych podnoszen na nogi .. mialam 34 cm ledwo w nasjzerszym miejscu łydki dzis mam 35 i pół... za sprawą coedziennego podnioszenia sie na palcach 100 razy ..nieraz nogi bolaly ale udalo sie:)

Gość no co ty chrzanisz
to naprawde dz\iala?a ja nie wierzylam kumpeli ze od tego jej łydki sie pogrubily:)haha gratulacje.

Gość ALE JAJACAAA
no ja przez te chude łydkli nie chodzilam nigdy w spodnicach bo wstyd bylo z takimi patykami.. teraz są o wiele lepsze..naprawde:) chyba zaczne chodzic w spodniczkach:)

Gość ALE JAJACAAA
wygladają slicznie a nie ladnie:) takie super sie zrobily jesli chodzi o ksztalt..są takie umiesnione ale nie za bardzo..porpstu ładne..wczesniej bylo 33 cm do 34 ledwo a teraz 35 i pol:)to jest sukces wg mnie za miesiąc osiagnąc cos takiego:)

aaa nio to super i gratulacje hehe;);) ajj pomęcze sie najwyzej troszke z zakwasami:D:D

Gość gagugi
Rany, laski co wy tak szalejcie z tymi chudymi rzekomo łydkami. ja ma 36 cm i botków na siebie kupić nie mogę! Co druga para w sklepie jest na mnie za wąska.

Gość ALE JAJACAAA
no jamialam na poczatku kurcze niezle zakwasy ale potem to juz wcale..:)warto troche pocierpieć:)

Gość ja tem mam za chude łydy
no widzisz :)a dla mnie marzeniem jest miec 36 cm w łydzie w nasjzerszym miejscu:) a moze ty masz te 36 cm w polowie łyd wiec nie dziwne ze grube nogi:)

Gość kahuknamatata
gratulacje..

Gość gagugi
O bosh, idiotko złośliwa, a jak ci się wydaje, gdzie ja te łydki mierzę????????? Próbuje zaszczepić w was nieco wiecej samoakceptacji i uświadomości, że wg producentów obuwia 35-34 to prawdopodbnie norma, a taka mała głupia suka musi sobie od razu pojechać po mnie. Ludzie, coście są takie wredne????

Gość buhaaaaaaaa
jebnij sie kretynko w łeb.. 36 cm w polowie lydki to masakra ..za grube masz nogi a jesli ja mam 36 cm to zsaraz pod kolanem na łydce a nie w polowie bo w polowie to mam 34 cm wiec jestes niezle gruba..

Gość buhaaaaaaaa
stań prosto przy np. krześle, unieś jedną stopę lekko nad ziemię, a na drugiej się unoś. Powtarzaj najpierw ok. 10 razy pojedynczo, później kilka razy po 3 "podniesienia" w górze. I tak powtarzaj dla obu nóg. Gwarantuję dobre efekty, a zresztą po co mam zapewniac - sam/a poczujesz

Gość ja miałam 36cm w najgrubszym
miejscu i wstydziłam się chodzić z takimi GRUBYMI nogami:O Teraz mam 33,5 dm i w końcu czuję sie lepiej ni mogę kupic jakies kozalki. Moze wy macie duże stopy i wtedy cholweki też są szersze, ale ja mam rozmoar buta 37, na zime max. 38 i wtedy cholweki mają ok. 35cm szerokości:O WIęc w takie wysokie kozaki trudno sie wcisnąć, jak się ma 36cm:O

Gość łajnokk
A ILE MASZ WZROSTU TY KTÓRA MIALAS 36 CM ?BO WZROST JEST WAZNY ..LASKA CO MA 160 BEDZIE ZLE WYGLADAC Z 36 A LASKA CO MA 170 CM IDEALNIE Z 36 CM BEDZIE WYGLADAC..

Poza tym budowa łydek sama w sobie jest różna;) Ja jestem cała bardzo umięśniona, kiedyś uprawiałąm gimnastykę art., ćwicze jogę, aerobik, chodze na siłownię, jeżdzę na nartach, chodzę na basen itd. I mam i tak mało umięśnione łydki:) W ogóle nie mam mięśni po wewnętrznej stronie łydki, tylko właśnie jak stanę na palcach, to mam mięśnie widoczne z tyłu łydki, tak jakby po zewnętrznej jej stronie:) I już żadne podnoszenie mi nie pomoże.

mam 169cm wzrostu

Gość łajnokk
powaznie 169 ?? niezle jaja:)

Gość jaj nie mam ale poważnie
mam 169cm. I zeczywiście nie podobały mi się moje nogi, kiedy miałam łydki numer 36. Były za grube. nawet teraz mogyby schudnąć:P I nie mieściły sie wczesniej w połowę kozaków do kolan:o

Gość szczuplizna
A ja mam 160 cm wzrostu, ważę 46 kg, a w najszerszym miejscu mam 31 cm. Nigdy nie miałam kompleksu chudych łydek i ostatnio nawet znalazłam kozaki idealnie dopasowane. Wydaje mi się, że to nie tyle chodzi o ilość centymetrów tylko o kształt nóg.

Gość szczuplizna
Numer buta mam 36

Gość fssefrefre
rzeczywiscie to duzo porpawilo...2 cm to przeciez nie widac roznicy nawet:D

Gość dfdfd
widac róznice chyba

Gość dodododo
A ja mam 41 cm przy 162wzrostu! Najsmieszniejsze jest to ze mam szczupla posture, tylko te uda i lydy, moj odwieczny kompleks! Ile ja bym dala za chude lydki. Zadne botki nie wchodza, a jak jakies hipopotamowe czasem wejda, to wygladam jak UFO. Bye bye sukienki, butki,... szlag by trafil.