Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ups...

Zagadka bez odpowiedzi...

Polecane posty

Gość Ups...

Mala zagadka: Co jest wieksze niz Bóg? Co jest bardziej zle niz diabel? Biedni maja to, Szczesliwi potrzebuja tego, A jezeli to zjesz, to umrzesz P.S. Pytanie to zadane bylo w przedszkolach i uniwersytetach, 85% przedszkolakow podalo odpowiedz natychmiast, natomiast tylko 17% studentow odpowiedzialo po namysle.

Gość odpowiedź....
NIC

Gość Ups...
ja nie mam pojecia... :o :P

Gość i...
odświeżam, bo jestem ciekawa odpowiedzi - moje dziecko nie wie

Gość odpowiedz brzmi
NIC Ktos wyzej juz napisal.

Gość izdebka
co jest większe niż Bóg - NIC nie jest większe bardziej złe niż diabeł - NIC nie jest bardziej złe biedni mają to - NIC - biedni niczego nie mają szczęśliwi potrzebują tego - NIC - szczęśliwi niczego nie potrzebują a jeżeli zjesz to to umrzesz - NIC - oczywiście nie jedząc niczego można umrzeć

Gość kaskaaaaaa
czyli co ? odpowiedz to NIc??

Gość mysleze
bez odpowiedzi dla niewierzacych...

no tak, ale to ma sens w języku angielskim a nie w polskim ze względu na gramatykę!

malutka witaj🖐️ zyjesz?? dawno Cie nie widzialem nawet ktos kiedys CIe szukal na forum chyba w swieta.

{ Co jest wieksze niz Bóg? } Czy bóg ma wymiar ? { Co jest bardziej zle niz diabel? } Każdy ma na to szansę. mamy pewne mozliwości wyboru. Dodam tu że nie znamy diabła osobiście więc pytanie można rozważać czysto hipotetycznie. :> { Biedni maja to, } Np. wolność. { Szczesliwi potrzebuja tego, } Też mozna to rozpatrywać w kategoriach hipotezy. Ponieważ prawie każdy człowiek ma swoją definicje szczęścia. { A jezeli to zjesz, to umrzesz } Trucizna ? :>

Gość mach mach
Myrevin 🖐️ myslisz zbyt trzezwo jak na kafe :P

Gość mach mach
a to juz swoja droga i poza tematem :P

Gość zdas
nie wiem czemu ale pomyślałem, że to jest zadłużenie Polski :P

Gość gość
albo pytanie zostało źle zadane, albo NIC jest złą odpowiedzią; większe niż Bóg- Nic jest większe niż Bóg? gorsze od diabła- Nic jest gorsze od diabła? tak brzmią odpowiedzi na te pytanie, nie "Nic nie jest gorsze od diabła" (skąd to "nie"?) btw. Nasuwa się nowe powiedzonko- Lepszy diabeł niż nic ;)

Gość gość
Miłość ! Nie jestem w wieku przedszkolnym, podstawówka ale łatwe ! Większe od boga , bóg może być na cały świat a miłość na wszechświat! Straszniejsze od diabła- może być ( nie wyjaśnie czm ) biedni to mają - rodzina! szczęśliwi potrzebują- bogaty , dumny , odsuwa się od wszystkich , nie ma przebacz później... chyba że kasa go zechce :P