Malowany 150 Napisano 5 godzin temu Nie czaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 5 godzin temu Ale że co, ojciec nie umie się opiekować własnym dzieckiem, czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 47 Napisano 5 godzin temu A Ty zaś Elkę prześladujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 5 godzin temu Normalnie znam jedną takom elka nie wyjątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 45 Napisano 5 godzin temu Normalnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 194 Napisano 5 godzin temu Mam lepsze pytanie, jak można się zsikac w majtki kilkukrotnie w wieku 35 lat? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 150 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Ale że co, ojciec nie umie się opiekować własnym dzieckiem, czy co? Małe dziecko, jest przy ojcu? Od kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 150 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Gretta _ napisał: A Ty zaś Elkę prześladujesz? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 12 Napisano 5 godzin temu haha to pytanie z sikaniem mnie rozjeebalo XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 150 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Mam lepsze pytanie, jak można się zsikac w majtki kilkukrotnie w wieku 35 lat? Chcesz ze mną wojować? Zastanów się dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Małe dziecko, jest przy ojcu? Od kiedy? Całom trójkę powinna do okna życia nałożyć obroże ... i przysiegnac mi posłuszeństwo XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 194 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Chcesz ze mną wojować? Zastanów się dobrze To ty zakładasz tematy o mnie czy ja o tobie? Ty mnie atakujesz a ja mam udawać że tego nie widzę czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 150 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Całom trójkę powinna do okna życia nałożyć obroże ... i przysiegnac mi posłuszeństwo XD Elcia pomagaj dalej koledze w środku nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 12 Napisano 5 godzin temu moze bawi sie z nimi bo lubi a Elka w tym czasie opiekuje sie uposledzonymi typami na kafeterii radzac im zeby nie malowali kabli i tak dalej bo jej zal ze nie mieli takiej madki jak ona bo ludzie niektorzy sa stworzeni do opieki i to ich misja nie mam pojecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Malowany napisał: Małe dziecko, jest przy ojcu? Od kiedy? Od wtedy, od kiedy ojciec jest chętny do zajmowania się dziedzkiem. Niektórzy są chętni od początku i nie każde dziecko jest karmione mlekiem z piersi. Mój kolega ma niemowlaka i to on się głównie zajmuje. Edytowano 5 godzin temu przez Żaba Monìka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 150 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To ty zakładasz tematy o mnie czy ja o tobie? Ty mnie atakujesz a ja mam udawać że tego nie widzę czy co? Ok. Kiedy ćpasz? Ile razy w miesiącu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 194 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Od wtedy, od kiedy ojciec jest chętny do zajmowania się dziedzkiem. Niektórzy są chętni od początku i nie każde dziecko jest karmione mlekiem z piersi. Mój kolega ma niemowlaka i to on się głównie zajmuje. 2 latek nie pije juz dawno mleka z piersi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 150 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Od wtedy, od kiedy ojciec jest chętny do zajmowania się dziedzkiem. Niektórzy są chętni od początku i nie każde dziecko jest karmione mlekiem z piersi. Mój kolega ma niemowlaka i to on się głównie zajmuje. Gdzie ty się wychowałaś? Małe dziecko jest zawsze przy matce. W sumie skąd ty możesz to wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: moze bawi sie z nimi bo lubi a Elka w tym czasie opiekuje sie uposledzonymi typami na kafeterii radzac im zeby nie malowali kabli i tak dalej bo jej zal ze nie mieli takiej madki jak ona bo ludzie niektorzy sa stworzeni do opieki i to ich misja nie mam pojecia Elka lubi się píepszyc podejrzewam jak ja i to jej podstawowy program Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 150 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Elka lubi się píepszyc podejrzewam jak ja i to jej podstawowy program Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 194 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ok. Kiedy ćpasz? Ile razy w miesiącu? Haha dobry jesteś, tak na dobrą sprawę nawet jakby tsk było to co cie to obchodzi? Ja sie ciebie dopytuje jak często chlasz whisky? No nie bo mnie to gowno obchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Gdzie ty się wychowałaś? Małe dziecko jest zawsze przy matce. W sumie skąd ty możesz to wiedzieć. To może pora, żeby tatusiowie też się poczuli do obowiązku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: 2 latek nie pije juz dawno mleka z piersi. 2 latka już? Ale szybko zleciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 308 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: 2 latek nie pije juz dawno mleka z piersi. Ekhm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 12 Napisano 4 godziny temu znam tetusia alimenciarza co glownie zajmowal sie dziecioreksami w poprzednim zwiazku i obecnym no ale glownie chcial seksu to musi miec babe wypoczeta nie wiem, nie wnikam, dziecioreksy wszystko psuja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: To może pora, żeby tatusiowie też się poczuli do obowiązku. Według mnie chłopiec powinien być z matkom na początku a dziewczyna z ojcem Program jest wtedy budowany bo później taka dumbo wyrośnie co boi się typów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 194 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Elka lubi się píepszyc podejrzewam jak ja i to jej podstawowy program No, dlatego ci w nocy tłumacze dlaczego nie malować kabli, libed tez z tego samego powodu ci tłumaczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 308 Napisano 4 godziny temu A on tak na serio przeżywa wszystko czy ma trollersko zaplanowane tematy? Motyw polityczny się skończył to wracamy do cudzych dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 194 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: 2 latka już? Ale szybko zleciało. Tak, juz skończył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No, dlatego ci w nocy tłumacze dlaczego nie malować kabli, libed tez z tego samego powodu ci tłumaczył. libed i siur moze pragna go wydopczyc i wszyscy ktorzy cos mu tlumacza bo sie zali publicznie z kazda ...a 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach