Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzycie w cuda

wierzycie w cuda?

Polecane posty

Gość wierzycie w cuda

Mam na myśli cuda wymodlone, od dłuzszego czasu sie modle w pewnej intencji i nic się nie zmienia. Czy Wam sia udało otrzymac to o co prosiliście i co to było.Ja modle się o szczęśliwą miłość nie wiem czy to zbyt wygórowane czy poprostu nie modle sie tak jak powinnam?

Gość wierzę
ale dopoki bezgranicznie nie zaufasz cud sie nie stanie,musisz oddac ten problem Bogu i mieć wielką wiarę ,że to On zalatwi pomyslnie

spróbuj do Częstochowy na Jasną Górę.....

na niektóre modlitwy bóg odpowiada :\"chyba żartujesz\" ;) a tak powazne, może i nie tak jak powinnaś:) modlitwa nie powinna być swierdzeniem braku bo wtedy jest żebraniem i nie spełnia swojej roli

Modlitwa to nie to samo co magia, która jest przebłaganiem Absolutu. Nic nie stanie sie tylko dlatego,ze Ty tego chcesz, to, na co czekasz przyjdzie wtedy,kiedy bedzie na to odpowiedni czas, kiedy Ty bedziesz gotowa na przyjecie tego czegos.

Oczywiście że tak, wiara w znaczeniu wyobraźnia:)\'Cuda są czymś naturalnym. Gdy nie występują, to coś jest nie w porządku.\'

Gość wierzycie w cuda
Ja jestem gotowa na miłość, mam 22 lata i jeszcze nigdy nie kochałam z wzajemnościa, nie wiem co to znaczy kochać z wzajemnością.Do tej pory byłam zakochana pare razy ale za każdym razem poznałam co to znaczy cierpieć z tego powodu, nie wiem czemu nic mi nie wychodzi czy we mnie jest coś złego, jak czytam lub słucham piosenek o miłosci to chce mi sie płakać

Gość ja chcialabym byc zdrowa
ale czy w to wierze, moje wyzdrowienie wlasnie graniczy z cudem :(

Może nie jesteś gotowa na przyjęcie tego kogoś, kto ma stanąć na Twojej drodze, nie możesz tego wiedzieć. Może on nie jest gotowy na to. Wiesz, czasami odnalezienie kogoś w nieodpowiednim czasie może mieć tragiczne skutki. Bądź cierpliwa. Taka jest moja teoria. Ale z mojego doświadczenia tak wynika.

Gość martyna_www
polecam poczytac Murphgo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A może spróbuj z życzeniami w czasie nowiu księzyca, prawdopodobnie kazdy ma \"swój \" nów i wtedy zyczenia spełniają się automatycznie, ( więc trzeba uważać ;) ) powinny być precyzyjnie sformułowane, np. zycze sobie aby na mojej drodze zyciea pojawił się w najbliższych tygodniach odpowiedni dla mnie mezczyzna i abym ja okazała się dla niego odpowiednia.

Gość Tak wierzę bardzo
Latami modliłam się o coś dla mnie bardzo ważnego,teraz to się spełniło.Jestem bardzo szczęśliwa i kocham Boga,on naprawdę istnieje,teraz to wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czary
sprobuj to dziala!! kilka kropli krwi miesiecznej w napoju twojej ofiary- zakocha sie okrutnie