Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moczna chocolateee

czy ktos jeszcze bedzie dzis w nocy rył do sesji???

Polecane posty

Gość moczna chocolateee

o kutwa ! tyle sie nazbieralo musze dzis napisac z 5 prac zaliczeniowych i pouczyc sie czegos. a ja juz nie wyrabiam !!!!!! czy da sie w nocy cos sklecić? czy ktos bedzie dzis kuł w nocy do egzaminów, sesji???

Gość zapomnij bejbe
idziemy smacznie spac :classic_cool:

Gość moczna chocolateee
pysia czego sie uczysz? mnie juz bańka boli, wstalam z rana do pracy gdzie bite 8h przed kompem i w domu rycie, kolejne 8 przed kompem, niepotrzeba mi swiatla, tak sie naswietlilam :O

Gość moczna chocolateee
czarne okno - a ty co zakuwasz? myslisz ze wytrzymasz? nie wiem czy polozyc sie teraz na pare godzin snu i wstac ok 2 nad ranem i rzeźbić do 8 czy rzeźbić do 4 nad ranem .... kutwa dlaczego wszystko zostawiam na ostatnia chwile? :O:O:O:O:O

Kobieto, połóż się spać. Zmęczony mózg niczego nie zapamięta. Pośpij choć parę godzin i dopiero kuj. Ja nie zarywam nigdy nocy, bo wiem że to daje (przynajmniej u mnie) marne efekty.

Gość moczna chocolateee
wiecie co, idę spać wezmę kąpiel i idę spać, bo i tak w połowie bym wysiadła. masz rację, nic na siłę, wypoczęty mózg lepiej kojarzy fakty. Jutro postaram się wymyśleć jakieś usprawiedliwienie i zdać w innym terminie. Dzizus. NIgdy więcej :(