Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Clara3

czy jest ktoś z Wellingborough szukam koleżanki

Polecane posty

Mieszkam w Willingborough od 2 miesiecy mam małego 6 miesiecznego synka z którym siedze całymi dniami w domu chętniepoznałabym kogoś w podobnej sytuacji co ja. Umieram z nudów chcę z kimś pogadać przy kawce.

Ja wprawdzie nie mieszkam w Wellingborough, ale niedaleko, w Corby (jesli to chodzi o Wellingborough w Northamptonshire).

witam Tak to te miasto czy równiez tak jak ja spędzasz całe dnie w domu z dzieckiem? Ja jestem tu od niedawna a ty ?

Ja jestem tutaj od 3 miesięcy i też całe dnie siedzę sama z dzieckiem, chociaż moja mała jest starsza, ma prawie 2 latka, no ale jeszcze za mała do przedszkola. Więc tak siedzę i umieram z nudów:(.

W jakich godzinach najczęściej jesteś dostępna w internecie bo ja dpopiero ok godzi 15 potem dobiero od 21 jak w tych godzinakach masz czas to zapraszam na gg pogadamy sobie no i jeszcze jedno dziś jestem tu od teraz jak ty też jesteś to zapraszam mój numer to gg 8854956

Czesc. Mieszkam w wellingborough. Jestem mama dwunastodniowego Damianka i tez caly czas siedze w domu. Bardzo chetnie z toba pogadam lub sie spotkam. Moj numer gg to 9620565 a meil emila131313@wp.pl.

cześć Fajnie że się odezwałaś gratulacje z okacji urodzenia dziudziusia cieszko było ? nie wiem kiedy masz najwięcej czasu aby pogadać bo ja moge dopiero wieczorem lub po południu a ty ? dzieki za numer gg odezwe sie jutro.

Gość jagolek
witam wszystkich! Również mieszkam w Wellingborough od kilku miesięcy.Jestem mamą 2-letniej córeczki Karolinki.Obydwie nudzimy się całymi dniami i z checią poznałybyśmy jakieś bratnie duszyczki. Jak ma ktoś ochotę troszkę poplotkować przy kawce to zapraszam mój nr gg 6103099.

Gość martusia86uk
hej! ja też jestem z Wellingborough. w Angli jestem już od dawna, ale tutaj dopiero 7 tygodni. nie mam tutaj żadnej koleżanki. milusio by było poznać kogoś sympatycznego:) Wprawdzie mam tylko 21 latek i nie mam dzidziusia...ale to chyba nie jest żaden problem???? pozdrawiam

Gość lucanus85
Witam!Mam na imię Łukasz i tez mieszkam w Wellingborough na northampton rd!Jestem tu od 5 tyg i bardzo chętnie poznałbym kogoś z kim można czasem gdzieś wyskoczyć na kawę pogadać nie koniecznie o dzieciach bo wiele na ten temat nie wiem gdyż mam 23 lata i brak dzieci!:)Jak by co to proszę pisać na nr gg6303559!Pozdrawiam

Gość Freshfruit
Halo jest tu ktos jeszcze??ja w sumie mieszjam w Corby ake w Wellingborough bywam 2 razy w tygodniu na treningach,szukam kobiet ,dziewczyn na mile spedzenue czasu u nie chodzi mi o sex ;) Pozdrowki

Gość kamciala
ja tez poki co tu mieszkam, ale pewnie juz nie dlugo chyba ze szybko znajde jakas prace, moze ktos cos wie? chetnie bym tu zostala ale jak tak dalej bedzie bede sie musiala spakowac, chetnie tez kogos poznam :)

Cześć mam zamiar przeprowadzić się do Sittingborune w hrabstwie Kent czy ktoś tam mieszka i moze mi powiedzieć czy jest tam duzo rodaków czy są jakieś sklepy z polską zywnością. Z góry dziekuję

witam Mieszkam w wellingborough w okolicach quinnsway.Jestem mama 2 miesiecznej Oli i chetnie poznam kogos z tych stron na pogaduchy:))

Gość EmBeReM
Siema ja tez jestem z Wellingborough, mieszkam już tutaj 4 lata :)) i szukam partnerki na pogaduchy i nie tylko :P 2067060 mój GG

Gość :)_
www.mojewellingborough.pl Portal dla lokalnej spolecznosci:)

Gość Krisss87
hej :) jest tu ktos z wellingborough ?? bo nie znam tu nikogo a milo by bylo kogos poznac :) pozdrawiam :) jak co to gg 5923964

Gość Ewela 321
czesc czy jest ktos tu jeszcze ??

Gość gość
Czesc Ewela. Fajnie ze ktos sie odezwal na tym forum. Tez ogolnie brakuje mi pogaduch z kolezankami niby pracuje jestem w ciaglym ruchu ale moje dwie przyjaciolki rok temu wyjechaly i czuje sie troche samotna ze nie mam z kim pogadac to przykre. Uwazam ze z mezem nie mozna o wszystkim pogadac. Pozdrawiam jak chcesz odpisz na forum.

Gość dailyova
Cześć dziewczyny, jestem z Finedon. Mam 15 min autobusem do Wellingborough, często tam bywam. Chętnie poznam kogoś do pożądania, jestem mamą 100 - miesięcznego synka . Piszcie na maila p-swiatkowska@wp.pl :)

Gość dailyova
Małe sprostowanie - do pogadania * haha!!

Gość samantamakurat
Witam serdecznie, Do drogich Pań z Wellingborough - szukam pokoju na wynajem na cały przyszły miesiąc, dla siebie z chłopakiem (Sierpień). Jestesmy grzeczni, czyści i nie planujemy siedzieć w domu poza spaniem. Bardzo pilnie, bo za tydzień już przyjeżdżam. Ktoś coś? Proszę o pomoc.

Gość gość
CZESC, WYJEŻDŻAM DO WELLINGBOROUGHT W NAJBLIŻSZYM CZASIE, JESTEŚCIE TAM MOŻE JUZ? JEŚLI TAK TO NAPISZCIE JAK Z PRACĄ? TRUDNO COŚ ZNALEŹĆ ? SŁYSZAŁAM O WAREHOUSIE, ŻE TAM JEST DUŻO PRACY PRZY CIUCHACH,,,ALE NIE WIEM JAK JEST W RZECZYWISTOSCI, PROSZĘ O JAKIEŚ INFO NA TEMAT PRACY I MIASTA

Gość gość
Ktos chce sie zapoznac, 23 latek, zapraszam na maila shez.91@o2.pl

Gość gość
hej jest ktos tu jeszcze chetny na pogaduchy?

Gość gość
hej mam 5 letniego synka chcialaby jakas mama umowic sie na kawe i pogaduchy?:)

Gość gość
Raczej nikogo juz Tu nie znajdziesz ^^

Gość Tejemnica
Witam. Ktoś ma pokój do wynajęcia w Wellingborough lub szuka współlokatora do pokoju? Moje gg: 1977501

Gość gość ciekawski ludek
i co? poznał tu ktoś kogoś? czy każdy tylko pisze i dalej nic się z tym nie dzieje?