Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaczek

Powiedzcie dziewczyny jak dbacie o wasze włosy?

Polecane posty

Gość klaczek

Zastanawia co wy robcie takiego czego np. ja nie robie. Inne dziewczyny maja takie zajebiste błyszczące włosy ułożone leciutkie.. A ja matowe , z jakimis odstajacymi kosmykami i sztywne... TO kwestia jakis odzywek ? Prostownicy ?

Gość limonekk
To jest kwestia kasy:) Tez sie nad tym zastanawialam, dopoki nie zaczelma uzywac profesjonalnych kosmetykow:) niestety drogo wychodzi ale efekty fantastyczne:) prostownica swoja droga - tez kupilam, do tego dobre kosmetyki chroniace przed temperaturka, jedwab i bach - wloski jak z reklamy szamponu:)

Gość ja nie prostuje bo mam kręcone
:p A szampon tylo specjalny, z apteki, bo mam uczulenie:o Odżywka profesjonalna do włosów kręconych. I jak na takie kręcone, to sa ładne:)

Czesc! Mam to szczescie,ze moje wlosy są mocne i zdrowe. Jednak nie zapominam co miesiac podcic koncowki. Moim jedynym problemem sa siwe wlosy, ktore co jakis czas sie pojawiaja..:/ Dlatego nie moge miec naturalnego koloru lecz farbowany (no coz..nie mozna miec wszystkiego):-). Dodam tez,ze myje wlosy czerwonym Elseve, nakladam odzywke (rowniez L\'oreal) i czasem stosuje balsam proteinowy. To wszystko co robie by moje wlosy byly naprawde fajne. A prostownica? Tylko na specjalne okazje!:) Pozdrawiam

Gość klaczek
Kochane , dzieki za wypowiedzi :) Lecz czekam na wiecej

Gość pytajaca80
A jakies nazwy tych profesjonalnych kosmetykow mozecie zapodac? Mam dlugie, ciemne wlosy i ciagle jakies przyklapniete juz po paru godzinach od umycia:(