Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce opadają

paranoja

Polecane posty

Gość ręce opadają

na tym czy innym forum niedługo zaczna co niektórzy pytac o to czy warto kochać czy warto dać szansę czy iśc tą drogą czy być może wybrać inną, istna paranoja, niem forum, nie inni , choć dzielenie się tym i owym jest jak najbardziej wskazane, ale na litość boską nalezy rozmawiać z drugą osobą, dzielić sie watpliwosciami, niepewnosciami, radosciami , a nawet smutkami, a nie opracowywac scenariusz kolejnej gry, to tyle,powodzenia;)

Gość koniec świata
Niektórzy nie mają z kim pogadać. Dobranoc.

Gość mysleze
Taaa.Trzeba partnerowi wywalic prosto w twarz,ze czeka sie na kogos lepszego i nie trktuje zwiazku powaznie ale ma sie z tego powodu pewne wyrzuty sumienia i oczekuje sie wsparcia... Przykladowo :p

Gość spojrzenie wprost
niew nie trzeba jedynie włazić w coś co jest bez wiekszego sensu, a jeśli sie wlazło to uczciwośc uczuciowa jest tym, co każdyw winien miec na uwadze ot tyle az lub tylko

Gość do koniec świata
nie żyjemy na odludziu, wystarczy wyjśc do ludzi z tego złudnie pokręconego świata, powodzenia

Gość koniec świata
Nie napisałam że jestem w takiej sytuacji. Po prostu przyszła mi na myśl pewna sytuacja. Co nie znaczy że nie zgadzam się z twoim postem.

Gość koniec świata
*Twoim

Gość do koniec świata
nie suderowalam niezgodności;) jednak najlepiej bedzie, tak sadze, gdy bedziemy mowic lub tez pisac w swym imieniu, nie ogolu;)

Gość do koniec świata
nie sugerowalam oczywscie mialo byc;)