Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazana

najlatwiej wydaje sie wyroki....

Polecane posty

Gość skazana

bez mozliwosci obrony.. na czesto wydumanych faktach lub jednostronnych opowiesciach o dziwnych tresciach...

Gość Gizzelle
Nie. To co mówisz to tak osoba sama tworzy o sobie postać. I chce by ją za taką uważać np za biedną itp niewinną itp A czyny i zdania, które wypowiedziała w waznych sytuacjahc np ten sms w 02 mówią wiele o jej prawdziwym obliczu

Gość Gizzelle
a obrona/? to jets nic innego jak piękne zaprzeczanie. I wybielanie się Ciekawe jak ona tłumaczy to dzieciowate zachowanie i wredne (po którym widac, ze ma taką podłą ceche charakteru, ze jak czegos nie dostanie co chce jak cos jest nie po jej mysli, to potrafi zakąsac tak słowem, jak i czynem, jak sie potem okazało w 03 i dalej:) chodiz o ten złosliwy sms z 02

Gość a o czym wy
mowicie?????????????????????????????????? Możecie jasniej?

Gość Gizzelle
ale z jabłka:) a to dobry znak:) hihi

Gość hihihi z jabłka
z jabłka

Gość skazana
o jakim czynie mowisz? bo jakos sobie nie przypominam ... i tak a propo owszem moze jezor mam niewyparzony ale najpierw mi sie zarzuca ze jestem ulegla a potem jak walcze o swoje mowi ze ordynarna nie najlepiej dac sie zaszczuc .. i siedziec cicho w kacie i zbierac kopniaki sory ale tak bylo pprzez x lat i mi sie znudzilo bycie ofiara szkoda ze druga strona nie wykazala sie tez klasa pewnie niedoszlo by do takich scen pewnie ze nie jestem z tego dumna ale gdzie uczciwosc drugiej strony jak juz tak oceniacie a propo co do wprowadzania w czyn mysle ze on swoje wprowadzal m sie jakos nie przypomina zebym cos wprowdzila slowa slowa slowa

skadys to znam.... najpierw mnie pizdy podjudzaly..wtedy plulam na kogos jadem. ignorowalam go ...i ma ona to co chciala... ale nie bede cierpiala cicho w kacie..to nie w mym stylu..nie jestem taką zahukaną niesmialą gęsią jak im sie wydaje ha! :classic_cool:

Gość skazana
hmmm tu nie chodzi o forme nie bylam taka nierobilam tego tylko o zetelna ocene sytuacji no bo wychodzi ze to wszystko wyplywalo z czystej zlosliwosci a nie z faktu ze obie strony byly wobec siebie nie fer ja sie przynajmniej niewybielam jak to robi druga srona ale oczywiscie to nie ma znaczenia .a owszem przez wiele lat bylam pokorna myszka... zaczelam sie zmieniac...

Gość skazana
i chce wrocic do dawnej siebie

Gość skazana
ROZUMIEM ZE ZARZUTOW JEST WIECEJ SZKODA TYLKO ZE NIKT NIECHCE POWIEDZIEC WPROST CHOCIAZ PYTALAM OCZEKUJECIE ZE COS ZROBIE POWIEM SORY ALE JASNOWIDZEM TO JA JUZ NIE JESTEM .I NIESTEY NIEWSZYSTKO ROZUMIEM .OCZYWISCIE TAKIE POSTEPOWANIE JEST FER NO NIE???? 4

Gość skazana
20

Gość skazana
czy daty tez tam sa? bo moze lata sie komus pomylily.... no widze ze plan nr 1 nie wypalil z przed 5 lat to wypalil plan nr 2