Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia 23

co zrobic aby cos poczuc

Polecane posty

proste słowa rania ale i ciesza najbardziej , kazdy musi podjac ryzyko

on robi wszystko co najlepsze dla mnie,jest dla mnie wspaniały i widze ze mu na mnie zalezy.

to bardzo fajnie ale jak czujesz cieploa nic nie czujesz do niego nic nie rozumiem

powiem tak,ten facet mnie nie pociaga,nie jest w moim typie,a czy to wg was jest wazne...? bo czasami myśle ze kobieta wcale nie potrzebuje lalusia na którego wygladzie oszaleje tylko męzczyzny który bedzie za nią czyż nie...

trzeba zadecydowac co sie chce trzeba zaryzykowac i o tym powiedzie - proste slowa i to wystarczy

Gość na przemian
Jak nie pociaga, to jak z nim sypiac, kochac sie? Na sile? Wyobrazajac sobie kogos innego? I tu jest pies pogrzebany.

Gość anitka1
powiem mu ze nie ma tego czegos i pomysli ze jestem pusta bo lece tylko na wyglad.

kurcze . teraz zaczynam uwazac ze robie cos nie tak i cosraz wiecej ludzi uwaza ze jestem głupia hmm... to ze sie zastanawiam. mogłam powiedziec ze to koniec i nie zastanawiec sie czy kogos zranie a moze juz zraniłam??

Gość _enter__
na przemian>>>cos w tym jest ale przeciez pociag nie zalezy tylko od wygladu moj znajomy jak szczerez mi wyznal jest e swoja dziewczna o ona jest tak inteligentna zbaranialam ale ok kreca go inteligentne ;)

dokładnie pociąg nie zalezy tylko od wygladu,mnie np. ten facet pociąga swoim charakterem i stosunkiem i zachowaniem do mnie,po co mi piękny olewający mnie meżczyzna...

Gość na przemian
Wiem, ze pociag fizyczny nie zalezy od wyglądu. Ale w moim przypadku chyba wszystko sie razem zlozylo...chce spedzac z nim czas, ale nie jak z chlopakiem...raczej jak z przyjacielem. Jakby mi złota rybka chciala podarowac zyczneie, byloby nim pozadanie tego faceta;) jak pomysle, ze mam go juz nigdy nie zobaczyc, to mnie skręca...

Gość na przemian
ba, z jego powodu wlasnie zerwalam....

Gość na przemian
19. Cholera, za mało. To przez ten stres;)