Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olęcja

Oto ja jak wyglądam...a chciała bym uzyskać inną wagę i inaczej wyglądać

Polecane posty

wyglądam na dosyć grubą nastolatkę: waga ok.70 kg przy wzrost 166 cm Ja mam w bicepsie 30 cm w spoczynku oczywiście, w nadgarstku 16 cm W udzie 60- pod pupa, 58 na srodku i nad kolanem 44-45 W łydce cm w kostce 25 Biust 32 C brzuch 94, nad brzuchem 74 i pupa 98

Gość egoistkaaaaaaaaa
witaj w klubie! ps:chcesz chrupkę?

Gość Maja_26.
Ja schudlam Tobie tez sie uda 1500 kcal na poczatek wystarczy, bo wazne co jesz, a nie ile Zapomnij o dietach niskokalorycznych Ja sie dalam namowic na diete 500 i 800 kcal schudlam szybko a przytylam dwa razy tyle, jeszcze szubciej Polecam ci 1500 przez pierwsze 4 tygodnie Pozniej 1300 i nizej nie schodz Jedz duzo bialka, min 70 g duzo warzyw ogolnie : ryby, nabial, drob, jaja, warzywa w tym straczkowe, owoce, kasze, ciemny ryz, ciemne pieczywo- ale rano, ziarna, orzechy, suszone owoce, OLIWA Z OLIWEK LUB WINOGRON, pamietaj zeby jesc 1-2 lyz dziennie, zebys okresu nie stracila i pomaga w walce z cellulitem i zrzuceniu kg Jedz galaretke owocowa- dzieki temu unikniesz rozstepow i stawy nie beda cie bolec, zwlaszcza jak cwiczysz Kolegan bardzo wazny, na deser Pij tylko wode niegazowana 2- 3 l, zielona, czerwona herbate, bez cukru, odstaw sól, wszelkie smieci Powodzenia Ja mam 165 cm, waze 47 kg A wazylam 72 kg Odchudzalam sie 4 ms, warto bylo ! Cwicz codziennie, duzo spaceruj itp

Gość karolajna323
maja_26 gratuluje!!!!!!! ja startuje z podobnej wagi i mam nadzieje ze mi sie uda, a powiedz jadlas slodycze od czasu do czasu? i do której godz jadlas?

Gość Maja_26.
jadlam slodycze czasami, czesto w niedziele, wtedy pozwalalam sobie na male szalenstwo, ale z czasem coraz mniej ma sie ochote na slodkie wole zjesc orzechy albo morele czy suszone banany Nie przestrzegalam godz posilkow Nie potrafie zjesc kolacji o 18, bo np jestem glodna o 20 i co mam zrobic Ale jednej zasady sie trzymam- jesc ostatni posilek nie pozniej niz 3 h przed snem

Gość ollaolala
WWOOOOOOOOOOOOOW!!! 25 kg w ciagu 4 miesiecy wez dziewczyno opisz mi np swoje dwa dni z diety, powiedz co jadlas, o ktorej itd pliss

Gość aaaaaakurczaaaaaaaaaaaaajsklf
Uzalanie sie nad sobą zwłaszcza na tej stronie nic ci nie da,mozesz liczyc tylko na wspolczucie inncyh, zamiast tego staraj sie zmienic skoro nie akceptujesz siebie takiej jaka jestes

Gość Maju takie pytanie mam
czy masz okres? Ja jakiś rok temu odchudzałam się w 3 miesiące schudłam ok20 kg i nie miałam okresu :O dopiero jak przytyłam 10 kg pkres powrócił teraz waże ok 57 kg

Gość limonkko
Maja_26. gratuluje :) Prosze Cie napisz coś wiecej, moze przykladowy jadłospis twój? mam podobną wage i tez marze o jakichs 47kg przy takim wzroscie jak ty. podziwiam Cię ! duzo cwiczylas????

Gość hghdh
ja jakis czas temu też tyle ważyłam tzn 47 kg, z tym że mam 168cm wzrostu i wygladałąm koszmarnie- tak mi mówił mój chłopak, tyłka zero, piersi malutkie, zapadniete policzki pomimo tego że cały czas byłam aktywna. Nie odchudzałam się, miałam naprawde dużo zajęć i zero casu wolnego, i w najgorszym czasie ważyłam 45 kg.Teraz waże 52 i jest lepiej, chociaż kości i tak mi wystają i tłuszczyku nie mam

Gość mali20
Oj z mniejszą wagą jest lepiej ja jak ważyłam 98kg to ciężką było spojrzeć w lustro i powiedzieć od jutra dieta! ale jakoś się przemogłam wzięłam się za siebie i zaczęłam od suplementacji African Mango http://afrikanmango.pl później powoli zmieniałam nawyki żywieniowe plus regularne posiłki oraz dużo ruchu! schudłam do 70kg! czuję się rewelacyjnie!