Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Czy wg was musi być jakaś przyczyna że mając 23 lata nie miało się dziewczyny?

Polecane posty

Nigdy nie miałem dziewczyny 23 jak jestes wysoki to czemu nie zostales koszykarzem?

Gość mjkasia
A może jest jakaś fajna dizewczyna, która Ci sie podoba, podejdz do niej, porozmawiaj, zrób pierwszy krok . Może jest jakiaś dziewczyna , której sie podobasz, ajest równie nie śmiała. Czasem warto odważyc sie na ten pierwszy krok. Mója druga połowka zaczepiła mnie tak, po prostu w autobusie. On też był bardzo niesmiały i miał wtedy 23 lata, obecnie jestesmy bardzo szczesliwa paraod ponad roku. Sprobuj może ktos na ciebie czeka :)

Gość z autopsji
wysocy faceci maja krotkie

Gość gggfff
Nic dziwnego że nie miałeś dziewczyny skoro tak cię traktowali "kledzy i koleżanki" Trzymaj sie i pracuj nad sobą ja mam to samo.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23 szkoda ze nie lubisz sportu, ale przynajmniej juz znasz odpowiedz na swoje pytanie :)

Gość dicerr85
Hej kolego:) Poczytalam co napisales i wydaje mi sie, ze glowna przyczyna moze byc wlasnie ten lek przed zmianami. Wiem, ze ciezko z tym zyc, ale widze juz, ze sie starasz. Zaczynasz dostrzegac jak wazne jest dbanie o wiezy ze znajomymi. Pewnie jak byles mlodszy i "nielubiany"[jestem zdania ze kazdego da sie polubic;-)]nie musiales tego robic i troszke sie rozleniwiles. Ciesze sie, ze masz to juz za soba:-) Musisz dbac o ludzi ktorzy cie otaczaja, wychodz z nimi na spacery,do sklepu,na imprezy,rozmawiajcie duzo-dzieki temu bedziesz bardziej aktywny jak spotkasz SWOJA dziewczyne:) Niektorzy musza cwiczyc takie zachowania,ale dzieki temu nabieramy pewnosi siebie, czesciej sie smiejemy, bo nie czujemy juz tego skrepowania,gdy jestesmy wsrod ludzi. Wydaje mi sie, ze teraz bedzie tylko lepiej i nie boj sie zmian-one nie zawsze sa takie zle:) Poza tym nasz gatunek ma zdumiewajaca zdolnosc do przystosowywania sie:P Glowka do gory, serce i oczy szeroko otwarte;-)