Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazurkowaa

Skórki

Polecane posty

Gość pazurkowaa

mam okropne skorki :( twarde,musze wycinac bo nic nie pomaga. a jak powycinam to robia sie straszne i brzydkie. Macie jakies sposoby?

Gość Jamilahh
smaruj skórki codziennie i regularnie przed pójściem spać oliwką - moze być dla dzieci, oliwa z oliwek, oliwka do skórek - bez znaczenia. Zmiękczy je, uelastyczni, nie będą się łuszczyć. Przy robieniu manicure uzywaj zmiękczaczy do skórek a nastepnie odsuwaj drewnianym patyczkiem. Te barfdzo odstające wytnij. :)

Gość pazurkowaa
dzieki z arade ale to nic nie daje. moje skorki sie nie lucza,one narataja na paznokiec

Gość Moniśśśśśśśśśś
Plecam krem z aloesem do usuwania naskórka Sally Hansen - eliminuje gruby ,przerośnięty naskórek

Gość Jamilahh
oliwka jest świetna również w przypadku grubych, przerosnietych skórek - oczywiście regularnie stosowana. I tak jak pisalam - krem albo płyn zmiękczający nanieść na skórki, pozostawić chwilkę i odsuwać patyczkiem, resztę wyciąć

jesli masz tez czesto przesuszona skore rak,to byc moze cierpisz na schorzenie,ktore leczy sie przede wszystkim jak najczestszym naltluszczaniem dloni-najlepiej maski woskowe,ale moze byc tez bardzo dobry,tlusty krem(jak najczesciej). skorki postaraj sie odsuwac zamiast wycinac. powinny z czasem zmieknac.

Gość malwina kempa
Na skórki stosuje oliwkę i to rzeczywiście daje fajny efekt - odżywienie oraz nawilżenie, a naprawdę o coś takiego łatwo nie jest. Moje skórki przestały być suche. Zacznijcie systematycznie stosować solidne produkty to u was będzie podobnie.

Gość Dodońcia
ja kremując dłonie przykładam dużą wagę do dokładnego wtarcia go w skórki po czym delikatnie podpycham je paznokciami. u mnie najlepiej sprawdza się krem do rąk Decubal. bardzo dobrze nawilża i pielęgnuje skórki

Gość arleta32
Skórek absolutnie nie należy wycinać. Odrastają jeszcze twardsze i jeszcze grubsze. Lepiej je zmiękczaj i odsuwaj. Przydatne mogą być wspomniane oliwki do skórek. Ja używam malinowej z Ingido. Są też inne zapachy. Tutaj https://indigohomespa.com/pl,manicure,oliwki-do-skorek.html masz chyba wszystkie. Oliwka dobrze się wchłania, zmiękcza skórki i wygładza.

Gość gość
kJ7Ij1lfY5yKplBFcCjYK0zC