Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcfdfvdfvgfvggfgf

prezerwatywy......??

Polecane posty

Gość dcfdfvdfvgfvggfgf

Dziewczyny mam pytanie czy u Was tez chlopak kupuje prezerwatywy. Jak tak czy oddajecie mu potem pieniadze?? Wiem ze pyatnie moze wydawac sie trywialne ale z drugiesj strony jesli sie to wzytsko obliczy to dosc sporo pieniedzy wychodzi na kondomy. pozdrowka

Gość meheret
jakkupowaliśmy prezerwatywy to kupował raz on raz ja, różnie i nigdy nie zwracaliśmy sobie forsy. Przy tabletkach składamy sie po połowie

Gość u mnie moj chlopak zajmuje
sie prezerwatywami a ja tabsami i ginekologiem..

Gość oddawac sobie kase
za prezesy? glupie.. kto ma kase albo ktp przechodzi kolo apteki ten kupuje.. po co sobie oddawac.. ale przynajmniej u nie zyjemy jak z 1 portfelem

nie wiem w czym problem ja nie kupuje tabsow ani prezerwatyw moj chlopak kupuje od czasu do czasu ale nie lubi ich to on placi za to tabletki kiedys kupowal i tez za to placil coz to proste facet placi

Gość meheret
ja myslę że skoro oboje czerpiemy przyjemność z sexu i obojgu z nas zależy na zabezpieczeniu to troche nie fair byłoby zrzucić całe koszta na niego;/

Gość miiia
u mnie facet i tabletki i gumki( ja studiuje on pracuje i studiuje) ale to tez nie jest sztywna reguła, na poczatku ja kupywalam tabletki bo glupio mi bylo oddawac mu recepty