Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka schmitt

Co robić z zauroczeniem do żonatego faceta?

Polecane posty

Zostałam owładnięta myślami. Cały czas myśle o jednym facecie. Niestety jest żonaty. Zupełnie nie wiem co z tym robić. Rozum podpowiada żeby dać sobie spokój ale..... POMOCY.

Gość chyba oczywiste
??? zapomnieć raz dwa!!!

Przelecieć???? No cóż kusząca propozycja :) Ale własnego wykładowce???? Raczej niemożliwe :)))))) Ale mysli mam..........Uhhhhhhhhhhhhhh

Gość aneta2
Lepiej zapomnij żonaty może tylko potrzebuje odmiany od codziennosci

Gość Iza...
Jak się wdasz w romans to będą tylko chwile szczęścia a więcej męki. Ale każdy uczy się na błędach. Ja radzę zapomnij.

Gość Pewnie ogladasz KLAN
:-D

Gość nitkaaa
Też to przerabiałam, ale źle się skończyło...On niestety nie miał zamairu odchodzić od żony, choć mówił mi jaka to ona jest zła itd.Cóż...W chwili obecnej bym sie w to już nie wpakowała, no chyba że miałby to być tylko przelotny romans...Bo na więcej raczej nie ma co liczyć. Pozdrawiam!

Gość polecam 50 długości basenu
codziennie. na nic już nie bedziesz miała ochoty. ani zonatego ani nieżonatego.

HA HA HA DOBRE Z TYM BASENEM!!!! TYLKO ŻE JEST PROBLEM :) NIE UMIEM PŁYWAĆ :) NO CHYBA ŻE SIĘ UTOPIE TO I SPRAWA SAMA SIĘ ROZWIĄŻE :)))))

Gość wredne to takie ze uch
a dlaczego bierzesz pod uwagę zwiazek z nim? Tata zdradzał mamę, pił albo bił?

Gość Lena11111
Witaj,ja Cię rozumiem. Od 3 lat męczy mnie,z tym ze ja jestem z nim zakochana :(

A DLACZEGO ŻYJESZ??? BO TATA PRZESPAŁ SIĘ Z MAMĄ???? NIE KOCHANIE ANI TATA MNIE NIE BIŁ ANI NIE PIŁ ANI ZDRADZIŁ MAME. MAM SZCZĘŚLIWĄ RODZINĘ. A JEŚLI BYŁBY WOLNY ALE NP MŁODSZY LUB STARSZY TO JAKIE WTEDY BYŁOBY TŁUMACZENIE?????

Gość Lena11111
nie wie,żonaty :(

Gość do milki s
wylacz capslocka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ciocia dobra rada001
Dziewczyny, starajcie się zapomnieć. Wiem, łatwo powiedzieć. Ale starajcie się, takie związki niosą za sobą przykre konsekwencje :(

Gość zapomniec
daj sobie spokoj, wiem to z 2strony, zabilabym ta kur... co mi rodzine rozpi...... aha jestem corka tego h...ja

zapomniec mogę tylko współczuć. Niestety nie powiem że rozumiem co czujesz gdyż nie rozumiem. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Pewnie czujesz złość że ktośchce Tobie odebrać ojca. Ale przecież to nie oznacza że tracisz go? On nadal będzie Twoim ojcem. Skur... ale jednak ojcem. A patrząc na to \"na zimno\" z zewnątrz to może coś między rodzicami było nie tak że zaczął szukać poza domem i tu nie wiem miłości, sexu, rozrywki, zmiany...... Każda akcja pociąga reakcję.

Gość bo_wybuchnę
wiesz ........ zanim zechcesz cos zrobic ..pomysl ile ofiar bedzie w tej całej historii.

Gość KK161
HA! a ja wam powiem ze tez kiedys zakochalam sie w facecie ktory mial dzieci starsze ode mnie! bylo to na wakacjach... bylismy na wspolnej (nazwijmy to ) kolonii.. sam zaczal sie przystawiac. Mozna go bylo nazwac pedofilem, ale podobalo mi sie to :) musisz wiedziec tylko tyle ze on chce tylko jednego - SEXU!! jezeli tez chcesz tylko tego to probuj ( bo jezeli jest gotowy zdradzic zone..to zrobi to albo z toba albo z inna) ale na zaangazowanie i milosc nie masz co liczy.. moze ci mowic rozne bajki ..ale nie daj sie , nie ufaj mu! bo sie przejedziesz i to baaardzo bolesnie! ale czy myslisz ze sex zalatwi sprawe? ty mozesz poczuc do niego cos wiecej..to bedzie chwila przyjemnosci ale upadek bedzie tym wiekszy im wyzej wejdziesz.. badz na to gotowa i nie rob glupot... na pewno ine bedzie ci latwo zapomniec.. ja meczylam sie kilka miesiecy... i wylanych lez nikt mi nie odda... jezeli chceszz zalowac to brnij w to dalej..ale jestem przekonana ze znienawidzisz sie za to co zrobisz.. przemysl to.. rozejrzyj sie za kims na kogo na prawde zaslugujesz, pozrdo

Gość taka tam xxxzzzyyy
zonaty byl i jest moja najwieksza miloscia,bylismy 6 lat,od 2 sama jestem i nadal go kocham choc kontaktu nie mamy....sama zaczelam te gre,zostawilam faceta z ktorym bylam ,zawalilam nauke,czy warto bylo...?gdyby nie on nie wiedzialabym co to znaczy naprawde kochac

Gość KK161
...i na prawde cierpiec

Gość taka tam xxxzzzyyy
kk161 niestety cierpiec tez...ale to silniejsze ode mnie