Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 72kicia

Powiedzcie czy to nie dziwne

Polecane posty

Gość 72kicia

Mam faceta, który jest ode mnie młodszy o 7 lat. Często się bzykamy. Ostatnio mamy czas na miłość francuską. On chce wsadzać mi do gardła i robi to zawsze jak liżę jego penisa. Ma niemałego więc czuję dość mocno. Czy to normalne. Przecież nie trzeba aż do gardła

Gość oj oj
trzeba, trzeba

Gość Tanka
Podobno jak wkłada Ci do gardła to twoje gardło odruchowo wykonuje ruchy połykająco-wymiotne, i to jest dla nich niesamowicie przyjemne. W Stanach podobno, ponieważ wszystkie bzykają się przed ślubem, jest moda na taki sposób utraty dziewictwa. To się daje opanować, a przyjemność sprawisz mu wielką

Gość Tanka
Bzdura: jak mu zrobisz coś takiego to Ty nad nim dominujesz, nie on nad tobą. Ma takei szkliste oczka i zrobi wszystko aby to powtórzyć.

Gość Tanka
Kwestia wprawy - pzry nurkowaniu wytrzymujesz nawet minutę pez oddechu, można łapac oddech jak facet się wysuwa, spoko się daje, a nawet jak podczas wytrysku cię przytrzyma - tyle wytrzymasz, bo to jakieś 20 sekund. Wiem co piszę

Tanka -------> znam technikę, nie musisz mi objaśniać nie wiem jak Ci wyjasnić o co mi chodzi z tą dominacją chodzi o to, ze oczywiście jest to przyjemnośc dla faceta, ale tego typu zachowania jak wkładanie głęboko do gardła to taki męski instynkt podszywaczom mówimy nie!!!!

Gość roseee
Tanka - jak mozesz to bardzo bym Ci prosila zebys mi napisla jak obciagasz facetowi, bo ja probowalam kilka razy i jakos mi to nie wychodzilo i teraz sie zrazilam, a wiem ze on tego bardzo chce, a ja sie poprostu wstydze ze tego nie umie i mu nie robie ;/

Podaj maila to Ci napiszę. Ale robię to DOBRZE. Tak przynajmniej twierdzi.

Gość roseee
crezyflofer@o2.pl bede bardzo wdzieczna, dziekuje za pomoc :)

Gość roseee
o to chodzi .... skoro robisz to DOBRZE !!!! bardzo prosze wiec o pomoc:)

Gość a nie można by
tak tu napisać? ja też się chętnie dowiem... :D

Gość roseee
przepraszam nastapila literowka z mailu crazyflofer@o2.pl

Gość roseee
Haris -- kazdy sposob jest dobry

Nie, nie można. Na maila chętnie odpowiem, rosee chyba nie jest niezadowolona. Obiecała ćwiczyć pilnie

Ze mna można poćwiczyć :), tylko nie wiem czy chcesz czy nie chcesz, i jak dużą masz na to ochotę.

Tak, wpisz info do moderatora że ktoś ci bluzga lub się podszywa i post znika. A pacjent ma czasowo blokowany dostęp do forum

Gość lalkajaksięmasz
Kiciu, jak to nie trzeba? Trzeba! Poczekajcie, bo właśnie mi się coś przypomina. Jeden gość lubi dusić swoją babę fiutem. Drażni jej migdałki wtedy i mawia: moja suczka to lubi. Nie ma to jak dorodny chuj w gardle.

Gość smerfne_ciacho
Widać dla niektórych to wyznacznik ich pozycji w stadzie :). Im takiej facet głębiej wepchnie do gardła, tym wyższa pozycja.