Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasinara

klikam z kims w sieci ale....

Polecane posty

Gość kasinara

Pare tygodni temu mialm bardzo ciezki dzien i na dodatek poklocilam sie z mezem. Zeby sie zrelaksowac weszlam na czata i tak dla zabawy zaczelam udawac ze jestem wolna. Tym sposobem poznalam faceta ktory mieszka w Anglii. Bardzo milo sie nam klikalo wiec wymienilismy sie numerami gg. klikamy do tej pory z tymze on caly czas mysli ze ja singiel jestem ale najgorsze jet to przebakuje cos o spotkaniu sie. Ja do tego goscia nic nie czuje, pogodzilam sie z mezem i nie bardzo wiem co robic. Chce temu facetowi powiedziec prawde ale glupio mi i niechce go tez skrzywdzic. co mam zrobic?

Gość a ile masz lat

Gość _enter__
zablokuj jego na swoim gg to chyba podziala :P

Gość kasinara
mam 27 lat. Wiem ze to wydaje sie byc zachowanie nastolatki ale ja tego dna bylam praktycznia na skraju jakiegos zalamania i w jakikolwiek sposob chcialam dsobie polepszyc humor.

...najlepiej napisac: Oszukalam Cię, jestem mezatką, flirtowałam sobie z Tobą, bo pokłóciłam się zmężem! Jesli jeszcze chcesz mozemy od czasu do czasu porozmawiac i nic ponad to!

Gość kasinara
Myslalam o blokowaniu ale jakos mi glupio:(( Bede musiala chyba w koncu napisac prawde. Pewnie sie wkurzy, szkoda bo milo sie z nim gada. Gdyby nie pisal nic o spotkaniach pewnie by sie to po kosciach rozeszlo ale tak musze nn stop cos wymyslac, krecic i juz zaczynam miec dosc.

...jakto latwo zrobic sobie problem! :)

a moze troche mniejsze zlo? jak bedziecie rozmawiac to napisz ze musisz konczyc bo jestes umowiona i wychodzisz...a potem napisz ze kogos poznalas i juz:)

O tak, najlepsze na klamstwo jest klamstwo, klamczuchy! :P Najlepiej to się wybielić! Potraficie sie do bledu przyznac w ogóle?

Gość cukinka
Dokładnie jak radzi = A numer do tego faceta możesz mi przekazać, ja jestem singlem. Moge sie nim zaopiekować po odrzuceniu.:classic_cool:

Gość jadzka i jadzka spa
Ale jak ona powie ze ma meza to znaczy ze od poczatku oszukiwala facet i bedzie go to bolec wiedzac ze ona sie tylko tak bwila. zas jesli napisze ze niedawno kogos poznala to facet nie poczuje sie tak oszukany.

Gość Życzliwa duszyczka
Napisz mu prawde koniecznie, pozbedzie sie wtedy zludzen :) A jesli go zablokujesz to bedzie cierpial i zastanawial sie co zrobil zle, bedzie cie szukal :( Ja przez rok rozmawialam z facetem , mielismy se spotkac on zrezygnowal i zamilkł - wolałabym wiedziec , znac najgorsza prawdewm, ze ma zone etc. A tak to nei wiem....i zle miz tym...Jezeli go szanujesz to naprawde powiedz mu bo chłopak zasługuje na prawdę!

Gość jadzka i jadzka spa
up

Gość druga Zyczliwa
calkowiecie podzielma rady zyczliwej duszki bo tez przezylam identyczna co ona sytuacje -pozdrawiam

Gość daria 99
Kasiniara,napisz mi czy to jest Polak mieszkjący wAnglii ijak ma na imie.Ja ostatnio tez takiego poznalam przez internet.Moze to ten sam. Mialabys problem z głowy!

Gość kasinara
nazywa sie artur