Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dłłługowłosaa

Suszarka z dyfuzorem

Polecane posty

Gość Dłłługowłosaa

Jak wyglądają włosy wysuszone suszarkę z dyfuzorem, w jaki sposób się jej uzywa i jaki jest włąściwie jej zdanie??

suszarke z dyfuzorem stosuje sie do wlosow kreconych po to aby loczki byly bardziej sprezyste a wlosy podniesione u nasady. daje rewelacyjne efekty.....

Gość assds
Nie tylko do kręconych, ja mam proste i tez jej używam.

Gość Dłłługowłosaa
Dziękuję za info :-) Ale czy tak suszarka nadaje się do włosów typu afro??

Gość Dłłługowłosaa
żeby nie były sianowate i tak bardzo szopisate, tylko miały ładny skręt :-(

Gość sa takie...
jesli masz afro, to nie jest ci potrzebny dyfuzor, tylko jakis preparat ktory podkresli skret. dyfuzor jest dobry dla wlosow "niezdecydowanych". ja mam np proste u nasady, krecone na koncach i dyfuzor jest dla mnie jak zbawienie, bo ladnie mi je zakreca na calej dlugosci i mocno unosi u nasady - ty zdaje sie juz masz takie wlosy, dyfuzor zrobi ci tylko jeszcze wieksza "szope". mozesz zreszta pozyczyc od kogos taka suszarke i sprobowac. :)

Gość Dłłługowłosaa
No tak, chyba faktycznie tak zrobię, dzięki za porady :-) Ja mam bardzo mocny sręt u nasady, a końcówki już tak się nie skręcają, dodatkowo włosy mam do pasa :D więc chyba nie dla mnie taka suszarka :-(

to ja ci dam porade bo mialam identycznie. po pierwsze poszlam do dobrej fryzjerki i scielam wlosy. ona mi je ladnie wystopniowala zeby miale wogole mozliwosc do krecenia- (podejrzewam ze masz teraz wszystkie na rozno sciete wiec nie dziw sie ze nie chca sie krecic) po drugie jak bys juz sciela wlosy- oczywiscie to twoja decyzja zacznij uzywac specyfikow do wlosow kreconych i wtedy suszarka z dyfuzorem moze ci sie przydac. jak na moje oko twoje wlosy sa podatne na krecenie tylko przez ich dlugosc i ciezkosc nie maja takiej mozliwosci. uwierz mi mialam dlugie wlosy poszlam do fryzjerki scielam je do ramion i wyszlam cala w szoku bo okazalo sie ze mam krecone tylko to byla kwestia wycieniowania ich. wszyscy w kolo mysleli ze zrobilam trwala bo nagle taka zmiana a tez milam afro i to jakie:)