Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ja nie chce

Ciąża???? NIGDY W ŻYCIU!!!!

Polecane posty

Gość ale ja nie chce

nie chce miec dzieci i nie chce byc w ciązy....u mnie na roku jest kilka dziewczyn w ciązy..ze szczuplutkich dziewczyn robią sie potwory!!! ja tak nie chce...moze nie jestem idealna ale nie mam co sie martwic o swoja figure..ale wiem ze po ciązy bede wyglądała jak spaslak!!! mój facet tez nie chce miec dzieci , nie chce zebym tak kiedys wyglądała....

Gość skrzydelko
nie chcesz miec dzieci bo stracisz figure? smieszna jestes :)

Gość ale ja nie chce
nie chce stracic figury bede sie czuła podle, bede nieatrakcyjna:(

Gość skrzydelko
wlasnie dojrzaly mezczyzna uwaza kobiete w ciazy za najpiekniejsza... nie nalezy jesc zbyt duzo, bo dodatkowe 30 kg a nawet 20 w czasie ciazy to gruba przesada (no chyba ze masz piecioraczki :) a po ciazy przeciez raz dwa da sie zrzucic pare kilo. moim zdaniem nie ma sie czym przejmowac Jesli uwazasz ze Twoj facet Cie zostawi bo Ci przybedzie tu i uwdzie, to zastanow sie nad nim czy jest aby dojrzaly

A dla kogo chcesz byc atrakcyjna? dla Swojego faceta, meza? czy dla innych.. Jesli facet Cie Kocha to nie ma dla niego znaczenia czy jestes szczupla czy tezsza.. to nie jest zaden powod na to aby nie miec dzieci.. przeciez miec dziecko.. urodzic je to jest marzenie kazdej kobiety.. to jej spelnienie w calym znaczeniu tego slowa.. nie rozumiem Cie..

Gość ale ja nie chce
no nie wiem czy to tak szybko spadnie...kumpela jest juz ponad pół roku po porodzie i wygląda jak szafa czterodrzwiowa:( ja wiem ze mam skłonnosci do tycia i musze uwazac , mam to po mamie...teraz jestem w miare zgrabna, wysoka, ubieram sie odpowiednio i czuje sie atrakcyjna....nie chce zeby mnie kiedys facet zostawił dla jakiejs super laski bo ja przytyje po dziecku....

Gość ale ja nie chce
jakie marzenie i jakie spełnienie??? to nie jest dla mnie szczyt mozliwosci intelektualnych...ja sie chce bawic, rozwijac, kształcic, poznawac ludzi i swiat a nie zajmowac sie pieluchami..

Gość to nie miej i nie marudz
po co to piszesz? Zeby sie sama przekonac?

Gość 2 faza
KObiety w ciązy są piękne!!

Gość ale ja nie chce
piękne w ciązy to są jak nie tyją ...

Gość to nie miej i nie marudz
chcialam tylko zaznaczyc ze dzieci sa zwykle lepiej wyksztalcone i madrzejsze od rodzicow, wiec akurat najbardziej one moga podciagac intelektualnie - i to przez wiele lat Ale nikt cie do rodzernia nie zmusi , a juz najmniej kat\fetarianie, nie musisz krzyczec.

Gość ale pusty topic
nie ma co to napewno swiadczy o twoim intelekcie !!jak nie chcesz dzieci to nie!! przeciez nikt cie tu nie zmusi!!!!nudzi ci sie co??

Gość ale ja nie chce
a mało to takich co zostawiają zona bo przytyła po dziecku??? i co sama mam se wychowywac potem dzieciaka??? i juz zaden facet na mnie nie spojzy...

a dla mnie macierzynstwo to piekna rzecz :) to dar od boga , na ktory czekalam dosc dlugo i gdy tracilam nadzieje ......stalo sie ,dzis moj skarb ma 15 miesiecy ,owszem po ciazy odchudzalam sie ,obecnie waze 47 kg , jestem tez niska 158 i mimo ze urodzialam dziecko , pojawily sie rozstepy , ale ogolnie nie narzekam , na wage , na cialo , a z moim maluszkiem moglabym przenosic gory :) Ty jeszcze nie dojrzalas do macierzynstwa :) z czasem zmienisz zdanie

Gość skrzydelko
szczytem intelektualnych mozliwosci jest zabawa, rozwoj, poznawanie ludzi kariera?? dziewczyno ile Ty masz lat? sadzac po tym ze studiujesz to nie tak malo, naprawde, ocknij sie...

Gość ale ja nie chce
nie nudzi mi sie, pracuje, studiuje, ucze sie języków, podrózuje, imprezuje, miałabym z tego zrezygnowac i zaqjac sie dzieckiem??? nigdy w zyciu!!! to jest katastrofa..kobieta cofa sie w rozwoju i jest uziemiona w domu na kilka lat a w tym czasie męzus używa zycia..

Gość skrzydelko
widac chcesz sie poswiecic dla swojego faceta, wiec powodzenia....jesli jemu tak zzalezy na Twojej figurze to i tak Cie zostawi kiedys....dla mlodszej

Gość ale ja nie chce
kariera jak najbardziej......ale dziecko??? no i co potem??? nic.....bede uziemiona na wiele lat...jaki znowu dar od boga...bez sensu...dzieci nie biora sie od jakiegos boga..

Gość skrzydelko
kobieta opiekujac sie dzieckiem uczy sie nawazniejszych rzeczy w zyciu...milosci, poswiecenie, opieka...to jest rozwoj, a nie kariera i balowanie

Gość ale pusty topic
idz sobie pogadac twoim facetem :( albo idz sie poucz, poczytaj a nie pisz bo jak to czytam to mnie slabi:(

Gość ale ja nie chce
z wyglądem mozn adaleko zajsc a tak.....ani dobrej pracy ani wykształcenia ...patrze na moje kolezanki, utyte, które nie zrobią mgr bo przeciez dziecko wazniejsze..takie to niby fajne??? jak nie ma wykształcenia to nie ma pracy a jak tego nie ma to nie mozna zyc na godnym poziomie..

Gość ale ja nie chce
to nie czytaj nikt Ci nie kaze!!! i jaki ja moge miec rozwój przy dziecku??? zapeni mi to potem prace??? zeby to dziecko wyzywic??? nieeeee własnie to jest skazywanie siebie na wegetacje..

Gość skrzydelko
a nie widzisz ze te kolezanki sa moze szczescliwsze od Ciebie, bez magistra bez super pracy sa najszczesliwsze bo maja bliskich, milosc....co Ci po wygladzie...kiedy minie to wszystkie osoby ktore zwracaly uwage na Twoj wyglad sie od Ciebie odwroca i co Ci zostanie....dyplom magistra..mozesz z nim spac jesli o tym marzysz

Gość skrzydelko
przeciez przed chwila mowilam czym jest rozwoj, ksztalcisz sie wewnetrznie, umiesz kochac, byc szczesliwa pomimo braku kasy, cieszyc sie drobnymi rzeczami, doceniasz ze masz bliskie bezinteresowne osoby? jesli nie to wlasnie w ten sposob stoisz w miejscu i nei rozwijasz swego wnetrza

Gość skrzydelko
poza tym dziecko to najwiekszy sprawdzian, uczysz sie aby moc malemu czlowiekowi pokazac swiat nikt Ci nie zabrania siedzac w domu z dzieckiem czytac ksiazek i uczyc sie jezykow obcych

Gość ale pusty topic
dziewczyno ja obronilam licencjata majac dziecko w tym roku bede bronic magistra!!i jeszcze ide na kurs jezykowy:)fakt nie mam pracy ale maz dobrze zarabia ja po skonczeniu studiow pojde do pracy:) ( zaraz po porodzie mialam dwie propozycje ale wolalam zostac z dzidzia !! moja miloscia zycia! oddalam mu dwa lata bezwzglednej troski i czulosci i nie zaluje niebawe pojde do pracy :) i co ja mam zalowac?? maz widzial mnie przy porodzie i kocha jeszcze bardziej :)

Gość ale pusty topic
a wedlug mnie porod i wychowanie dziecka to najwiekszy egzamin zycia wierz mi zaden egzamin na uczelni nie byl tak trudny:) idz poczyytaj cosmo bo chyba tam wyczytalas takie wypatrzone opinie:) dzis kobiety sa wyksztalcone i maja dzieci :)

Gość ale pusty topic
braklo ci argumentow??

Gość ale ja nie chce
jasne....ale sama na siebie nie zarobisz tylko męzus zarabia....a co jakbys była sama??? katastrofa totalna...

Gość skrzydelko
od tego sie ma bliskich i bezinteresownych przyjaciol aby pomogli w kryzysowych sytuacjach co to za facet ktory Cie zostawi sama ze dzieckiem :/ znajdz sobie kogos kto naprawde Cie pokocha powinnas sie sama troche przewartosciowac...czczenie przyziemnych rzeczy jest puste i bezmyslne a nad istnieniem Boga zaloze sie ze sie nawet glebiej nie zastanawialas i nic o tym nie wiesz