Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ja nie chce

Ciąża???? NIGDY W ŻYCIU!!!!

Polecane posty

Gość ale ja nie chce
kumpela ma dzieciaka, pracuje na 2 etaty, studiuje, i ledwo wyrabia a jej mą...nooo cudo normalnie bo jej nie zostawił...ale do roboty sie nie ruszy i jakie ona ma niby w nim wsparcie??? wkopała sie tylko w to dziecko..

Gość kto sie decyduje na dziecko
przygotowuje kase - albo swoje oszcednosci, albo mąz daje, bo dziecko jest przeciez wspolne, no i urlop maciezynski. Co, nie przezyjesz roku?

Gość ale ja nie chce
w boga nie wierze, i niby jak znajde faceta jak bede gruba i z dzieckiem???

Gość dopoki nie znajdziesz
odpowiedniego faceta , a jak widac nie znalazlas, to nie masz sie co na razie nad ciaża i tak zastanawiac.Idz do lekcji.

Gość ale ja nie chce
odejdzie jezeli bede wyglądała jak szafa....i ja to rozumiem, kazdy ma swoje potrzeby a zycie to czysty biznes i nie ma tu miejsca na uczucia i takie głupoty bo przez to sie tylko cierpi...

Poprostu nie dorosla i niedojrzala do macierzynstwa i tyle.. pogadamy za kilka lat.. bedziesz smiala sie z tego ze atrakcyjnosc siebie postawilas nad maierzynstwem.. eh przykre to..

Gość na tej zasadzie
wszystkie matki swiata powinny byc samotne, bo grube jak szafa.

Gość skrzydelko
ten swiat to jest biznes, ale to co nas otacza to nie wszystko co instnieje, przeciez sa jeszcze rzeczy niewidoczne Widze ze chcesz sie wyprzec czlowieczenstwa, ale sie nie da, bedziesz zawsze czuc, radowac sie kochac i cierpiec, tego nie zmienisz

Gość skrzydelko
wiesz co zmien sie, albo nie miej dziecka, bo mnie strach ogarnia co ono bedzie mialo z taka matka, dla ktorej wazniejsza jest wlasna d...

Gość ale ja nie chce
w kazdej wiekszej firmie patrzy si ena wygląd, oczywiscie ni emówie tu o pracownikach fizycznych....to przekresla szanse....nie zawsze ale jednak..kobiety nie obejmują waznych i wysokich stanowisk bo muszą zajmowac sie wychowywaniem dzieci i prowadzeniem domu, nie maja kiedy kształcic sie dalej..

Gość racja nie miej dziecka
bedzie mniej glupich ludzi na swiecie, geny zachowaj dla siebie

Gość ale płytka jesteś
AUTORKO TOPICU! I tak kiedyś będziesz brzydka i pomarszczona i wtedy na pewno żaden facet nie zechce z Tobą być! Nawet operacja plastyczna wiele nie załatwi bo i tak nie będziesz wyglądała naturalnie :P Skoro nie chcesz mieć dzieci z takiego powodu to życzę Ci żebyś ich niegdy nie miała - przez przypadek bo biedne by były, oj biedne............

Gość tez ci zycze zebys nie miala

Gość skrzydelko
ok w duzych firmach sa bezlitosni i patrza na wyglad i na to czy jest niezalezna, no ale tam sa nastawieni na trzepanie kasy po co tyle money? :)

Gość skrzydelko
tzn po co Ci tyle money :P jesli chcesz miec ferrari, bywac w exclusive klubach i byc d... przez mlodych bogatych ksiazat (sorki za wulgaryzm) no to rozumiem, majac dziecko nie bedzie Cie na to stac :P

Gość niegapsie
a ja powiem tak: co za bladzia!nie zaslgujesz na to by nazywac cie kobieta!!!poza tym,pewnie na to nie wpadlas ale tyje sie nie tylko po ciazy!

Gość ale ja nie chce
pewnie ze nie tylko po ciązy dlatego ja sie bardzo pilnuje...a kasa jest potrzebna do godnego zycia a nie 1200 zł brutto bo to wegetacja..

Ten topic to chyba prowokacja? Jak mozna tak myslec? Życie to biznes,dzizas...!!! Ja mam trójkę dzieci, kończę studia, fakt ze pózno, ale co tam...:-) Za kilka dni zaczynam nową ciekawą,lepiej płatna pracę. No i od dnia slubu przytyłam co prawda kilka kilo, ale jeszce sie zan mna niejeden obejrzy...:-)

Gość zyczę ci szcerze bezplodnoisci

Gość łajno w mózgu masz
ja po ciąży jakoś ważę tyle co przed(58kg, 171 wzrostu), a ty straszliwie pusta i durna jestes bo ja też zakładałam ze sie roztyję, ale świat by sie dla mnie wtedy nie skończyl. TYLKO JEDNEGO NIE KAPUJE............PO CO ZE SWOIM GÓWNEM WE ŁBIE SIE TAK OBNOSISZ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość łajno w mózgu masz
JAK MOŻESZ TO MI ODPOWIEDZ, BO NIE WIEM CZEGO OCZEKIWAŁAŚ ZAKŁADAJĄC TAKI TOPIK? A TEGO FACETA MUSISZ BYC NIE PEWNA MUSI BYĆ pusty jak ty BO JAK SIE KOCHA TO SIE NIE KOCHA TYLKO ZA FIGURĘ

Gość WŚCIEKŁAAAA
Słuchaj kobieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiedyś zostaniesz sama i nie będziesz nikogo miała.... Uroda przeminie i młodość............ Co zrobisz? Aktorki i piosenkarki chcą nawet mieć dzieci żeby tylko coś po nich zostało...................!!! Pieniądze to nie wszystko nie słyszałaś o tym ...? A facet jest od tego żeby zarabiał i wrazie potomka stanął na głowie i tyle zarobił żeby było po ludzku....!!! ty droga z tym swoim na pewno nie zapewnicie dziecku godnego życia po tej twojej wypowiedzi.............. Jesteś nieludzka i napewno gdybyś miała zajsc nawet przez przypadek to skrzywdziła byś to dziecko...!!!! A więc zabezpieczaj się tak aby nie dopuścić do tego bo cięzkie życie potomka twego przy tobie ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBRZYDLISTWO

Gość córkarybaka
ludzie dajcie autorce spokój nie chce to nie chce- jej życie, ma prawo a poza tym to chyba prowokacja- ale do tego tez każdy ma prawo

Nie wiem, kto tu jest głupszy... autorka, czy zgraja humanoidów nawracających ją na jedyną słuszną drogę życia, którzy wiedzą, co jest dla każdego człowieka najlepsze. A niech robi jak chce. :o Może nie czuje powołania do rodzenia dzieci. Może jej się odmieni, a może nie.

Gość **NIGDY NIE MÓW NIGDY**
:P

Gość rozwijać bawić a potem
zakładać topiki "rysa na szkle" :P

Gość Imili86
Jezu litosci ..jak tak mozna myslec...buhaha jakos moja siostra urodzila dziecko obronila magistra dobrze zarabia coreczka ma prawie dwa latka i jest dobrze obydwie bez siebie sobie zycia nie wyobrsazaja...ja peirdziele tok myslenia 5 latki