Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gejowisko

jestem Gejem i jestem notorycznie szykanowany

Polecane posty

Gość gejowisko

przez otoczenie, polityków->Wierzejski. Co z tym zrobić?

Gość lilitka
a musisz coś robić? w końcu to ich problem

Gość lilitka
a w ogóle jak szykanowany?, bezpośrednio?

Gość urkoil
drogi zboczeńcze, serdecznie zachęcam do leczenia, które umożliwi ci porzucenie zgubnego nałogu penetracji męskiego odbytu. Co byc może uratuje ci życie ze względu na wysoki stopień zarażen wirusem HIV wśród homoseksualistów. Nadzieję powinna ci dać książka Aardwega "Homesekualizm i nadzieja" opisująca osiągnięcia współczesnej psychoterapii w leczeniu homoseksualizmu. Poamiętaj nie musisz dłużęj tkwić w zgniliźnie zboczenia.

niestety w naszym katolickim kraju wszelkie mniejszosći w tym seksualne nie maja lekkiego życia.To bardzo nietolerancyjny kraj nie tylko dla gejów i lesbijek ale też dal innych wyznań czy kolorów skóry. Mi nie przeszkadza kto z kim śpi(oczywiście nie mówię o ewidentnych zboczeniach typu pedofilia- bo zaraz pewnie ktos mi tp zarzuci)w co lub kogo wierzy i jaki ma kolor skóry,tylko jakim jest człwoiekiem. To przykre ,że większość Polaków nie potrafi zaakceptować tego ,że nie każdy człwoiek jest taki sam. A Wierzejskiemu i całej porąbanej reszcie życze najbardziej ,żeby ktoś im bardzo bliski okazał sie własnie gejem lub lesbijką:P:P:P

Gość moj kumpel jest
gejem i ma gleboko w dup.. zdanie innych; zyje, kocha i jest szczesliwy czym Ty sie przejmujesz?

no niestety....urkoil-jestes przykładem żałosnego człowieczka......czy nikt Ci nie powiedział że homoseksualizm to nie zboczenie i żadna choroba??????aczy sądzisz że geje sypiaja z kim popadnie i gdzie popadnie???Ryzyko zarażenia sie jest równie duże w związkach hetero......wystarczy wierność!!!!!!

Gość twój kumpel
nie tylko to ma głeboko w dupie

Gość a ja jednak uważam
że homoseksualizm jest chorobą dlatego nie powinno się gejów dyskryminwać

Gość Fepff
" moj kumpel jest gejem i ma gleboko w dup.. zdanie innych;" droga Pani, kazdy gej ma cos w dupie :o

Gość Fepff
urkoil - sama prawda, sama prawda

Gość urkoil
chorzy zakaźnie powinni się leczyć. Oczywiście homoseksualizm to choroba mentalna ale prowadząća to licznych zarażeń wenerycznych, w yym HIV, i innych, tak że de facto homoseksualiśći są chodzącymi bombami biologicznymi. Pamiętajmy w USA co 10% gej ma HIV-a a w wyniku szerzenia kultury swobodnego seksu rośnie liczba biseksów co powoduje zarażenia hetero. Homoseksualiści powinni mieć przymus leczenia się tak jak mają wszyscy zakaźnie chorzy zrażeni niebezpiecznymi chorobami. Leczenie powinno byc na koszt państwa. Pamiętajmy też, że homo jak już się w wyniku swojej beztroski seksualnej zarazi kosztuje państwo czyli nas 50000 euro rocznie. A w wwyniku terapii okres leczenai przeciąga się obecnie do 10-15 lat. łatwo policzyć ile kosztuje jeden zarażony gej. Tak więć najlepsza jest profilaktyka - gej ocali życie, a społeczeństwo kasę.

Gość annkaaa
zboczenia nie sa zapisane w genach

Gość geje to najzdolniejsi artysci
maja kobieca wrazliwosc i meska siłe. Swiat by wiele bez nich stracił

Gość HdK
Jak mozna byc gejem, skoro wokol tyle panienek chodzi :o A w lecie, jak chodza w spodniczkach i krotkich bluzkach, to juz w ogole full wypas.

Gość HdK
"maja kobieca wrazliwosc i meska siłe" w nich jest sama kobiecosc!!! Przeciez zachowuja sie jak panienki. Ten ich sposob zachowania :o Gdzie w nich sila?

Gość przynajmnie geje sie myla
HdK zazdroscisz :P

Gość sztukin
ja bym wysyłał gejów do Arabii tam strach przed ukamieniowaniem z pewnością powodowałby błysakwiczne cudowne ich ozdrowienia. Strach to najlepsza psychoterapia w pzrypadku uporczywego trzymania się obleśnych nawyków.

Gość a co nie widziales
umiesninych gejow?

Gość HdK
Czego zazdroszcze? Ze nie podniecaja go kobiety?

Gość Lesssssssssss
@KdK a widziałes kiedys jakiegos gejaka? pewnie nie wiesz że wielu skinów to geje?:d nie przeszkadza im to wyznawać kultu siły ,uorawiac sporty walki i tłuc sie z innymi chłopaczkami na ulicach czy meczach...nawet jest cały oficjalny odłam skin-gay obok nazi ,czy reds - tak tego duzo ,maja swoje serwisy internetowe ale wiekszośc ukrywa swoja orientacje przed szeszym ogółem i tylko kumple wiedza ze to pedaly :D http://www.gayskinsberlin.de/

no, jego kumple raczej o tym nie wiedza

Gość Pellanka
niech geje się kochają na swój koszt, a nie nasz. Za koszt beznadziejnej kuracji geja czyli za 500 000 euro to można utrzymać przez rok jakieś 100 rodzin bezrobotnych albo z 500 sierot.

Pellanka a po co ich leczyc? Prosza sie o to?