Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzeszek68523

NAPEWNO KTORAS Z WAs MIALA PROBLEMY Z ZAJSCIEM W CIAZE PRZEZ WYSOKI TESTOSTERON

Polecane posty

Gość orzeszek68523

PROSZE O PORADE NA TEN TEMAT

ja mam osobiście problem z zawysoką PRL a ona jest bardzo częstym powodem niemożnosci w zajściu w ciąże- niestety co do testosteronu- niestety nie orientuję się al emam wrazenie ze też nie jest wskazane jak jest za wysoki a masz jakieś objawy czy po badaniu wyszło dopiero?

Gość orzeszek68523
Gabonik sorry ze nie pisalam dlugo...;( ja mialam robione badania testosteronu i wyszedl 158 gin podejrzewa guza nadnerczy lub guza jajnika nie wiem co robic po zatym mam duze owlosienie i przytylam 25 kg

Gość aika21
jesli hirustytyzmowi towarzyszy pco to sa problemy z ciaza

Gość MARLA123
ale u mnie nikt nie stwierdzil PCO tylko podejrzenia co do guza nadnerczy boje sie

proponuje wpisac w wyszukiwarke wspomniany przez Ciebie problem na pewno coś się pojawi ja nie mam tego rodzaju problemu i ciężko mi coś gdybać powiem tylko ze ja przy barzdo wysokiej prolaktynie (5 xponad normę) nie ma guza (przynajmniej na to nie wygląda) a wynik by na to wskazywał czasem duże wyniki nie od razu oznazcają guza...ale wiadomo trzeba słuchac lekarza i poddac sie ewentualnym badaniom które wykluczą lub (nie zyczę) potwierdzą te przypuszczenia..... póki co myśl pozytywnie z tego co się orientuję są jakies leki na obniżenie testosteronu! trzymam kciuki!! będzie dobrze :)

Gość owulka
gabonik dzieki serdecznie za otuchę pozdrawiam zycze duzo zdrówka