Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chmurka z deszczem

co myslicie o clo????????jak na was podzialal?????

Polecane posty

bardzo mi zalezy na waszej opinii i ocenie....poczytalam o tym leku troche i troche sceptycznie do niego podchodze.....to forum na, którym jest mnóstwo kobiet pragnących dzidziusia,także licze na to i ja również,to kolejny etap walki o ten cudek mały...także dziewczyny podzielcie sie swoimi spostrzezeniami.... dzieki

Cześć. Ja brałam clo przez 3 cykle.Działał na mnie dobrze, zawsze wychodowałam po nim pęcherzyki po 20, 24 lub 18 mm, dostawałam pregnyl na pęknięcie. Ale niestety mi się nie udało po nim zajść w ciążę:-( Życzę udanych wyników po clo w postaci ciąży. Pozdrawiam

brałam dwa razy, w drugim cyklu udało mi się, pęchcerzyk miał 23 mm.

Gość a moze ktoras
moze pochwalic sie dzidziusiem po stymulacji clo?

Gość aga79
bralam clo dopiero pierwszy raz, wszytsko ok zero objawow uboczynch!! wyhodowalam pecherzyk (niestety tylko jeden) 20 mm pekl sam bez zastrzyku!! byly przytulanki teraz czekamy na efekty niestety moje endo bylo za male -dostalam tabletki na jego powiekszenie i duphaston na ewentualne utrzymanie ciazy. testujemy 6 lutego!! pozdrawiam i trzymam za Was kciuki

dzieki dziewczyny,xaxa super,ze masz dziecine... wpisujcie sie wszystkie, ktore moga sie pochwalic tak cudownym efektem po stymulacji...:D:D:D to naprawde bardzo podnosi na duchu i pozwala wierzyc,ze w koncu sie uda:D:D:D🌼