Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owulka

JAK DOPROWADZIC DO OWULACJI PROSZE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość owulka

J.W.

Gość owulka
GIN MI TAK POWIEDZIAL

Gość owulka
PO USG STWIERDZIL BRAK OWULACJI STARAM SIE O DZIDZIE JUZ ROK I NIC ROBILAM BADANIA HORMONOW TESTOSTERON WYSZEDL 158 NORMA DO 80 LEKARZ PODEJRZEWA GUZA NADNERCZY LUB JAJNIKA BIORE DUPHASTON I CO DALEJ???

Jeżeli gin ci tak powiedział to powinien wiedzieć jak ci ją przywrócić. Są leki na owulacje.

Gość owulka
JAKIE PAZIU OPROCZ DUPHASTONU A CO ZTYM TESTOSTERONEM???????? CZY MOGE ZAJSC W CIAZE MAJAC TAKI DUZY TESTOSTERON???

napisz cos wiecej...tzn co???monitoring owu???? raz tylko czy ile???? jest duzo metod,ale musisz cos wiecej napisac:) pozdrawiam

Gość owulka
MAłOLEPSZA PROSZE NIE ODCHODZ POGADAJ ZE MNA

Gość wyłącz capslocka

Z tego co wiem to wysoki testosteron utrudnia zajście w ciąże ale jego też można zbić, tylko niewiem czym. Duphaston ci nie przywróci owulki, lek clobestyget czy jakoś tak to są leki na owulacje. Ale to tylko gin ci może je przepisać.

Gość owulka
moj mezus zawsze jak mialam te dni czul odemnie wspanialy zapach czulam sie wtedy piekniejsza no i ten sluz ... dawno go juz nie ma mezus mowi ze dawno nie czuje tego co kiedys nie chcial mi o tym powiedziec dopiewro jak poszlam do gina i powiedzialm mu o tym to przyznal ze nie chcial mnie martwic ale juz dawno nie czukl tego zapachu plodnosci!!:((((

Gość owulka
ja juz dawno odkad mam internet podejrzewam u siebie PCO alre gin nic mi na ten temat nie wpowiedzial podejrzewa guza nadnerczy lub jajnika przy takim duzym testosteronie prolaktyna super 14 norma od 4-23

owulka to może zmień gina. Zobaczysz jakiego zdania jest inny.

Gość owulka
juz nie wiem co robic gin dal mi skierowanie do szpitala na nefrologie ze wzgledu na te nadnercza i biore duphaston po ktorym mam plamienia dziewczyny wstyd sie przyznac ale jak sie liczy cykl tzn wuim od pirwszego dnia miesiaczki do nastepnej ale dlaczego gin nie powiedzial mi zeby duphaston brac np od 16 dnia cylku tylko kazal brac moze dlatego ze ostatnio @ mialam 17 listopada a do gina poszlam 10 dni temu ????

no dobra ale to mozna jakos sprawdzic przeciez???? a jesli chodzi o owu....tak jak pazia pisala sa srodki na owu,ale to juz zalezy od gina co zaleci,ale chyba najpierw trzeba sie zajac tymi podejrzeniami...testosteron za wysoki rzeczywiscie....ale nie mozesz sie poddawac...

Gość owulka
paziu masz racje ten to mnie tylko straszy!!!!!!!!! wiem ze przeciez testost mozna zbic tabletkami boje sie

Gość owulka
a wy dziewczyny macie jakies problemy macie dzidzie staracie sie piszcie cos !!!!!!!!!!!!!!!! nie chce byc sama!

jak?????? duphaston sie bierze od 16,17 dc jesli wczesniej to on blokuje owulacje....ale on ci dal ten duphaston na uregulowanie pewnie @...bo cykl 60 dni to bardzo dlugi....

owulka ty się nie bój, tylko trzeba odpowiednie leczenie zastosować, diagnoze postawić. I nie czytaj tyle w internecie bo można sobie różne choroby wmówić.

Gość owulka
dla mnie w pierwszej kolejnosci jest zajscie w ciaze ja sie nie licze ja chce byc w ciazy miec dzidzie i dopiero zajac sie soba

Oj tak, owulka ja mam też duże problemy z zajściem w ciąże. Staramy się z mężem 1,5 roku i nic.

ale najpierw musisz sie zajac soba zeby moc miec dzidzie,co ty gadasz,ze sie nie liczysz,mnasz byc matką i musisz o siebie zadbac

Gość owulka
no wlasnie malolepsza jak @ mialam 17 listopada a do gina poszlam 16 stycznia lek zaczelam brac 18 stycznia to czy on mi zachamuje owulacje ja dostalam dzis @ i chce sie teraz starac czyli trzy dni po @ bede probowac nie strasz mnie ze blokuje owulacje to po co to wszystko?

Gość owulka
dziewczyny powiedzcie mi jak teraz mam @ to od 16 dnia brac duphaston bo lekarz kazal mi brac 10 dni 2 X dzienie po 1/2 tabletki 20 dni przerwy i znowu!!!!! pazia jakie mamsz klopoty ze nie mozesz zajsc????

Gość owulka
malolepsza dzieki pazia dzieki ale nie uciekajcie jeszcze wys ie znacie ja to jestem świeza na forum wogole jeszcze nie wiem jak sie poruszac po tym

Cześć malolepsza:-) Ja sama niewiem jakie mam problemy, brak owulacji ale w sumie jak ją miałam też nie zaszłam więc już sama niewiem, niby badania dobre ale ciąży brak więc nadal szukam przyczyny.

nie jesli nie bedziesz go brala od poczatku cyklu,ale to indywidualna sprawa,sluchaj lekarza...ja nie bede sie w tej kwestii wymadrzac...jakie masz w ogole cykle??? to 60dni to teraz tylko czy w ogole...no i owulka poczytaj troche sobie o owu w ogole kiedy wystepuje....jak cykl dzieli sie na fazy..i wszystkie podstawowe rzeczy,albo zadawaj pyrania, bo cos mi sie wydaje,ze troche ci sie kreci w tej kwestii?